איכות שלגים

  • פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
איכות שלגים

איכות שלגים נקבעת על סמך טמפרטורה באתר הסקי רצוי שיהיה מושפע מגוף מים בו הטמפ קרה , אך מספיק מרוחק ממנו , אתרים המושפעים באירופה מהאוקינוס האטלנטי הם עדיפים על אתרים המושפעים נים התיכון מאחר וטמפ מי הים בתיכון חמה יותר .
האתר הטוב בפירינאים הוא אתר בקירה ברט אך מערבית לפירינאים נמצאים אתרים טובים יותר מבחינת שלג , אחד מהם הוא פיקוס דה אירופה ,אזור זה אזור בורגוס קסטיליה ליאון שם נמצא קרלוס המלמד סקי עפיפונים חבר קבוצת הסקי טורינג, אזור זה הוא האזור הקר ביותר בספרד , בהמשך הנושא תוכלו לראות סירטון גלישה בו בקיץ באוגוסט שהוציא המועדון בקנטבריה לסקי טורינג , וסירטון מהחורף לצורך השואה הסירטון מהחורף הוא יומיים טיפוס וגלישה ואילו בקיץ רק יום אחד שניהם של אותו המועדון ו
העלתי השנה בקב הסקי טורינג תמונות של קרלוס מאתר הסקי לונדה מהשנה אחת השנים הקרות שהיו לאחרונה באזור זה , בתמונות ראו כי השלגים די כיסו את הכניסה למבני האתר , היה המון שלג איכותי שם השנה.
.



 

natyh

New member
הנה הסירטן מהחורף של המועדון מקנטבריה .

טיול של יומיים באפריל מה שנותן מושג על איכות השלגים בתקופה זו בשנת 2011 שנת קריסת מערבולת קוטבית שנה עמוסה מבחינת שלג, וכנראה גם לינה בהר .

 
למעלה