איכות חיים- בקשה

איכות חיים- בקשה

שלום, אני סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון ומתעתדת לבצע מחקר על השפעות של גורמים שונים על איכות החיים בקרב אוכלוסיית ADHD. אודה מאוד אם החוקרים מביניכם בתחום הפרעות הקשב והריכוז יוכלו לסייע לי באיתור שאלוני איכות חיים מתוקפים ומהימנים או להפנות אותי למקומות רלוונטיים. תודה מראש.

zivadina

New member
מחקר על אכות חיים של ADHD

שלום רב לך. תרשי לי לתת לך הדרכה ראשונית בפרסום בפורום שלנו: את צריכה לכתוב בכותרת הודעתך את נושא פנייתך, כדי לגרות את האנשים לפתוח את הודעתך ולקרוא אותה במלואה. כאשר כתוב "איכות חיים - בקשה", אין לדעת מה צופנת ההודעה, ואנשים חסרי סבלנות (כמו רוב ה-ADHDים) עלולים לא להיענות. ובקשר לתשובה: ככל הידוע לי, רוב החוקרים שלנו הם רופאים מאוד מאוד עסוקים, וכדאי לך לפנות אליהם במסר אישי ביום הייעוץ שלהם בסוף השבוע, ובוודאי שלא בשרשור השאלות המופנה אליהם. כמו כן, הייתי מציעה לך לפנות במסר אישי לדליה המנהלת (שם כחול), שלומדת לתואר שני בלקויות למידה, ולגיל מאור (שם אדום), המומחה שלנו שהוא דוקטורנט בנושא בעיות התנהגות של אנשים עם הפרעות קשב. עד אז, את מוזמנת להציץ בספריית הקישורים שלנו, שאיננה אך ורק מדעית, אבל בהחלט משקפת את הנושאים שעל סדר היום של אנשים ADHD. שימי לב שבצד שמאל של הדף שייפתח, יש אינדקס לכל מדורי הספרייה האחרים. בהצלחה במחקר, ונודה לך אם תשתפי אותנו בממצאייך.

למעלה