איכות התמונות

yoni malka

New member
איכות התמונות

עומר,ניר, ראשית אני רוצה לברכך אתכם על העיצוב החדש, שמאפשר גלישה נעימה יותר באתר, כמו כן ברצוני לציין את התרומה הרבה שלכם להתפתחות הספורט האתגרי בישראל,והספורטאים הנוטלים חלק בארועים. הן בצילום תמונות והן בכתבות,קישורים,וכו´... אתם עושים עבודה נהדרת! המשיכו כך... בנוגע לנושא ההודעה ברצוני לשאול אותכם מספר שאלות האם ניתן באופן כלשהו לשפר את איכות התמונות ? התמונות הן באיכות לא כל כך גבהה... (גם אם עניין זה תלויי בזמן המתנה נוסף לאחר התחרות, לדעתי זה עדיף). תודה יוני נ.ב אם אתם מעוניינים להגיב באימייל האימייל שלי הולף והוא [email protected]

omerB

New member
תשובה לך

יוני מה המצב, תודה (גם לך) על המחמאות. התמונות כפי שאנו מצלמים הן ברמת איכות של עד פי 10 מהמוצג באתר. הסיבות לכך הן באמת כפי שציינת זמן הורדה ועלות. אחסון של 300 תמונות מארוע אחד באיכות מעולה משמען שטח דיסק של 120 מגה. ואני מזכיר לארוע אחד בלבד. המחיר עבור שטח דיסק בגודל זה אינו כדאי. צא וחשב כמה יעלה לנו לפרסם 30 ארועים נניח אם נאמר של-120 מגה אנו משלמים כ-50 דולר בחודש... מי ישלם? בנון ישלם? בקיצור, כדי שיקנו תמונות, כדי לחסוך בזמן ובמקום החלטנו להוריד את גודל התמונה. דרך אגב ידידי, אתרים אחרים בעולם מציגים תמונות קטנות הרבה יותר כך שבסך הכל אין מה להלין. עומר

yoni malka

New member
עומר

עומר, אולי הפתרון הוא לאחסםן תמונות של הארועים החודש האחרון בלבד.. כך לשחזר מקום מחדש בכל פעם... אני מוכן לתרום מהמחשב שלי שמחובר כשרת 24 שעות ( כמובן שלפעמים הוא מתנתתק כמו כל חיבור לאנטרנט) 240 מ"ג - כדי להעלות את איכות התמונות בלא תשלום מצדכם... צרו איתי קשר באימייל החדש

למעלה