איכות השלטון?

פרנקי 123

New member
השמועה על הפורום הזה התפשטה

כמו אש בשדה קוצים,איך שאילבן יודע לחולל הפיכות מכלום

znon

New member
איזה נודניק אתה פרנקי בוי

חורז כזה מילים חמודות ,נחמדון מקצועי כזה. תן לי פעם אחת הופעה רעה וכעוסה עד כלות.

פרנקי 123

New member
צנון יגיגי לא כדאי לך

להרגיש את נחת זרועי הוירטואלית,אתה תצא עם זנב מקופל בין הרגליים, תצחק כל עוד אתה יכול

znon

New member
וועלק?

פרנקי בוי חמש כמוך אני אוכל ונשאר רעב. זה מקצוע כזה להיות נחמד? איפה האסרטיביות איפה?

פרנקי 123

New member
רק עכשיו הבנתי

כמה התגעגעתי אליך,לא מתעסבן הא
תרגיע
לארוחת בוקר או ערב?

פטריק 99

New member
אני חושב לארוחת צהריים.

ועוד נותר רעב? כנראה מדובר במישהו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד עצבני .

znon

New member
אפרופו איכות השלטון

אני מציע שיח קטן על איכות הניהול של תפוז כפורטל. איך אנו הצדקנים המקצועיים נדרוש איכות שלטון ,כאשר יש פורטל שמתנהל בצורה שנוגדת את מהותה המילולית של המילה איכות? אני בהחלט מתכוון לתופעת החסימות והמחיקות ללא כל הסבר ראוי ,שרירות די אופיינית ללבנט. אכן הישראלי המצוי על כל תלונה ,מרגע שניתן לו. ולו ניהול של איזה פורומון קטנטון חסר חשיבות ,הוא מייד תופס עכוז ונהנה מהפורמט שמאפשר הלשנות לטנטיות במסרים ,ולך תדע מה שיקוליו ,ואולי היה בטירונות עם מנהל הפורום ..פשוט מדהימה העובדה שהקטנוניות הצרופה הזו הישראלית כל כך ,חודרת למקומות ביזאריים ושוליים. תרבות הניהול כשלעצמה בארצנו היא תרבות של שכונה ,של חוסר הוגנות ,של מאפיות ברמות של גיחוך פאתטי. יותר מכל מטרידה העדריות הזו שממסמסת את הסיכוי שיהיה ניהול ראוי ,איכות יכולה לבוא רק במקומות של נקיון כפיים. ובכן רצוני לטעון ..כאילו שלא טענתי עד עכשיו... שפורטל תפוז בצד היותו פורטל ידידותי בפורמטו ,הרי שהוא ניהולית פורטל די מזעזע.. לגבי הפורמט הידידותי יש לי הסתייגות מההודעות שמקופלות לצבר ארוז כזה , זו תצורה של ניהול מאד מפוקפק של אינפורמציה ובלשון המעטה-בהחלט. אולי זה יעיל מבחינת הנהול הטכני של המנהל הבטלן הטיפוסי,אבל מהותית הוא מחטיא את רוח הפורומים ,את הרצון שמייד כשנכנס אדם לפורום תחזנה עיניו מי נגד מי ..ומי קילל בגסות רוח מרשימה במיוחד וכו. צבר ההודעות שנעטף לגלילה פאתטית ,הוא עניין לחלוטין חסר ספונטניות ,ואינו מועיל להגברת הספונטניות והקריצה של הבעיטה הוירטואלית המענגת ..כאילו.

לא לעג לרש!!

בשביל זה אנו קיימים!!!! לכל חברינו החדשים בפורום הצטרפו למאבקנו רב השנים!!!! ניתן להצטרף דרך אתר התנועה לאיכות השלטון . שלכם שוקי

למעלה