איכות הפורומים.

znon

New member
איכות הפורומים.

בלינק המצורף תמצאו הסבר עקיף אך גם ישיר ליכלותו של אלוני למחוק ולחסום בשרירות לב. האיש שמעיד על עצמו כחבר של מנכ"ל תפוז עושה בדרכו הנלוזה בתפוז כבתוך שלו. יש חפיפה מדהימה בין הטענות שלי נגדו ובין טענות של אדם שלא הכרתי בשם רונן ,שהפורום שאותו הוא ניהל נסגר ע"י אותו אלוני והמנכ"ל חברו. משום מה מזכירה התנהלות זו את מיקרה אורט הזכור לשימצה ,אנשים שמנצלים היכרות אישית ופועלים בשרירות לב . זה נושא ששייך נטו לאיכות השלטון. אמנם מדובר רק בפורומים ,אבל אם הפורטל הזה מתנהל בצורה כל כך חסרת מעצורים ואשר נובעת ממניעים אישיים הרי שאין תוחלת לפורטל תפוז. קיראו בפורום משוב איך נסגר לו פורום תוסס (בורסה ת"א) רק בגלל שאלוני התנגש עם המנהל שזוכה לשבחים מכל המשתתפים. להבדיל מאלוני הוא מנהל משקיען ,משתתף בדיונים ,כותב ,פתוח לכל גולש ותיקצר היריעה ,ודווקא אותו שלחו הביתה . מפני שהעז להחציף פניו לאלוני החבר של מנכ"ל תפוז. זה לא כל כך יפה לראות גן סגור ,אבל לפחות עכשיו ברורה התמונה ,ומתעצמת הדרישה הלגטימית שמנהל כמו אלוני יורחק ,אלא אם תפוז הפכה לשכונה. פשוט לא יאמן ....ואם לתפוז יש בעלי מניות ובעל בית ,מישהו צריך להודיע לו שתפוז הפכה לשכונה! מה שעוד יותר משעשע הוא לקרוא את אלוני העילג ,עכשיו אני מתחיל להבין מדוע הפוץ היהיר הזה לא כותב במשך חודשים באקטואליה. אתם הבנתם את זה?

znon

New member
כולי תיקווה שהודעתי לא תמחק

אני בהחלט חושב שהתנהלותו של אלוני כנראה בפורומים נוספים שמסתבר אף שיש בהם עניין כלכלי ומבלי שאתימר להבין בעניין ,מעלה תהיות רציניות ,ומעבר לכך. אומר רק זאת ,היה ולא אשמע תשובה ראויה מהפורטל הזה לטיפוס הבאמת נכלולי הזה אלוני ועסקנותו הלגמרי לא תמימה בעניינים מוזרים שמעלים ריח של שחיתות שמעבר לעניין הפורומים. כף רגלי לא תדרוך בתפוז יותר...אני ממליץ לכל מי שקורא את הודעתי ,בלי כל קשר לטיב יחסי הוירטואלים ,לתת את הדעת על העניין. מעבר לעניין של אלוני עצמו ,יש בפרשה הזו משהו בסדר גודל שיכול לזעזע את כל המרחב הוירטואלי. יש לטעמי לבדוק היטב מה עוד אלוני האיש מעולל ,ומדוע מנהל פורום נזקק להיכרות אישית עם מנכ"ל של פורטל שמתיימר להיות במה פתוחה וציבורית בכדי לחסום משתמשים. האמת העסק כל כך מסריח ,שאף שזה בהחלט וירטואלי נשאלת שאלת מליון וחצי הג'ובות האם יש לפורום על ענייני בורסה השלכות מעבר? מה פשר ההתנהלות של הנהלת הפורומים ,מה פשר גבהות הלב הזו? היה לי מוזר לחכות לתשובה מהנהלת הפורומים שעדיין לא קבלתי,היו יכולים לענות לי שאני לא צודק ,שאני לא ראוי לתשובה ,אבל אפילו לא ציוץ,וזה מוזר ,זה אפילו מעבר למוזר-כעת ברור לי מה עומד מאחורי השתיקה המוזרה ,עומד או יושב לו מנכ"ל תפוז. רבותי וגבירותי(חחח) ,השאלה היא אם מנכ"ל תפוז גם מעורב בענייני בורסה? והאם יודעים בעלי הפורטל על ההתנהלות הזו? על ההשלכות של התנהלות כזו? אני חושב שהם חייבים תשובות להרבה אנשים ומין הדין לעסוק בזה גם מעבר לעניין הוירטואלי...יש לי הרגשה שהפעם הם חייבים להבהיר על כמה פורומים יש לאלוני טאבו..והאם חברותו עם מנכ"ל תפוז היא לא מהסוג שמוכר לנו ממרכז הליכוד...ואם והאם...תשובות אנו רוצים ...תשובות ולא חארטות! אני מלא תמיהות ...ולו היה לי זמן הייתי משקיע מאמצים יותר רבים וממוקדים לרדת לשורש הטיפוס הזה אלוני..מי האיש ומה האינטרסים שעומדים מאחוריו.. אבל כפי שהספקתי לקרוא ,מספיקה מילה שלו בשביל לסגור פורום...דמוקרטיה? יוק!!

znon

New member
סיפור מדהים

אותו מנהל שאלוני וחברו המנכ"ל סגרו לו את הפורום ,ובכן אותו מנהל כנראה היה ועדיין ,מין חברמן כזה ,שיש לו ידע בענייני בורסה. הנ"ל ברוב "חוצפתו" נתן טיפים לאנשים שחפצו לשמור על כספם ,ולמנוע מהבנקים ומאירגונים כלכליים לעשוק אותם כדרכם בקודש... ומה עושה אלוני בעיצה אחת עם מנכ"ל תפוז? סוגרים לו את הפה!!!וסוגרים מבטלים את הפורום בורסה ת"א!!!! אלוני שמנהל גם הוא פורום בענייני בורסה (השמאלני הזה-חחח) ראה בהצלחתו של אותו רונן משהו שעלול לשמוט מתחתיו את הפורום שאותו הוא ניהל כנראה כפי שהוא מנהל את אקטואליה...נו נחסוך מכם תיאורים פלסטיים. הקיצר השניים שכנראה גם קיבלו פידבקים מגופים כלכליים שהבינו שיש מישהו שמבין בשטיקים שלהם וחוסך כסף לעם ישראל ,השניים אלוני והמנכ"ל פשוט סגרו את הפורום...תקראו פשוט לא להאמין... מזמן כבר הייתי צריך להיות מכורבל בין הסדינים..אבל לא יכולתי שלא לקרוא את המסכת המרתקת הזו ,שחושפת את אלוני ולא פחות את פורטל תפוז כגוף שמטיל צנזורה מלחצים של בעלי אינטרסים כלכליים. ומי משתף פעולה עם הלחצים הללו? א-ל-ו-נ-י......ומנכ"ל תפוז...אלו אשר היו אמורים ליצג את המשתמש ,את אותה רוח וירטואלית של עזרה ,של מהות הוירטואליה ...משהו פה קורה ברמת שחיתות שאני מודה אפילו באורט לא נתקלתי בה. אני כאיש שמאל מציע בזאת לכל חברי בשמאל להחרים את פורום אקטואליה ומייד.. מי שישאר תחת ניהולו של אלוני כמוהו כמי שעוסק בשיתוף פעולה עם אדם נקלה כאשר האיש הזה מיצג אינטרסים חשוכים קאפיטליסטים מהסוג הנכלולי.. זה האיש שמציג עצמו כשמאלן...(חחחח) בחיי האיש הזה בדיוק כפי שהקלישאה של הימין על השמאל ,נכלולן מהסוג הכי פחזני..:) נו טוב עכשיו אלך לי לשינה קלילה. ובטרם אפרד ,אני מבקש מכולם ללא הבדלי מין וגזע צבע ופוליטיקה להכנס לעובי הקורה ,זה עניין אקטואלי מהמדרגה הראשונה!!

העם עצמו לא פחות

מושחת מהמנהיגים שלו,השופטים שלו,אנשי האקדמיה ובעלי ההון שלו. מה חשבת,שהשכבה השלטת הרקובה,המסואבת,האופורטוניסטית הזו הגיעה מכוכב אחר? הם הגיעו מתוך העם הזה,והם בבואה מאד אותנטית שלו.

אהלן צנון ידידי.

שופך אש וגופרית כהרגלך בקודש? עכשיו אלוני הוא הטרגט? לא יפה. הגם שמאוד התאכזבתי על החסימה שלך אין זה יפה להשמיץ כך אדם שהוא דוגמה וסמל לאיכות של ניהול. אני פשוט חייב למחות בצורה שלא משתמעת לשני פנים ולהסביר לקוראים שלא מכירים אותך צנון ידידי שאתה דמות ידועה במרחב הפורומי הוירטואלי של משמיץ מנהלים סידרתי. חובתי לעשות צדק ולומר שאין פורום אחד במרחבי הנט שבו לא הסתכסכת עם הגולשים ועם המנהל. השיטה אותה השיטה כפי שאמר פעם שמיר,"הים הוא אותו הים" השמצות מתובלות בשקרים לבנים,רצח אופי,שליחת מיילים לכל מאן דכפי ובהם דרישה להרחיק את המנהל וכולו' וכולו'

znon

New member
אני לא ידידך מעולם לא הייתי

ואין סיכוי קלוש שאהיה. השקרים הם כולם שלך . מעולם לא שלחתי מיילים להוריד מנהל פורום חוץ מאשר במקרה אורט(שאתה עצמך מתגהה שהורדת ע"י שליחת מיילים) ,ושם היה מדובר בקנוניה שבסופו של דבר הוכחה ככזאת...אז שקרים אני משאיר לך. אני לא כותב ברשת על מנת ליצור לי חברים ,אני לא שייך לאנשים שמחפשים חברה ,מהבחינה הזאת אני גם לא חייב דבר לאיש ואני משתדל לכתוב נטו עד כמה שזה אפשרי. אלוני הוא חרא של מנהל ,לפי כל קריטריון מינמלי הוא מזמן היה צריך לעוף...ברור לי שדווקא לך הפאשיסט הממוזלט יש קשרים איתו על גבי מיילים ,זה די ברור... בין כה וכה מסתבר שהאיש הוא פאתטי ,בלי קשר אלי ולחסימתי ,האיש השמיד פורום שהלך ופרח וכנראה היוה סכנה על עצם קיום של פורום שהוא עצמו מנהל,ללא הצלחה יתרה. יש וחייבת להיות קשירה בין רמת פורום לדרך ניהולו ,אנשים אינטלגנטים עושים קישור כזה ,אבל כנראה שאצל המזלטים הדרך שונה. קרא היטב על מה מדובר מזלטון...אני כידוע לך לא איש בורסה ואיני מכיר את הנושא ,מה שעולה משם שדרכו של אלוני דומה להפליא לדרך בה הוא מנהל את אקטואליה-חוסר הצלחה ובטלנות מוחית מובהקת. הוא לא כותב כלום (הוא החל לאחרונה לבצבץ בדיוק לאחר שכתבתי שאינו כותב בפורום משוב זה פאתטי אפילו יותר) הוא לא מנהל דבר ,לא יוזם פעילות ,לא משקיע בפורום אבל מאחורי הקלעים הוא די פעיל כנראה.הוא מארגן חסימות ומחיקות ובזאת מתמצאת הפעילות שלו כמנהל. לעומת זאת הוא חבר של המנכ"ל וזה כבר ברמה של גיחוך ואבסורד -דבר שמעיד על הפורטל. האמת היא שלהיות מנהל פורום זו פעילות כפויה ובהחלט מזוכיסטית ,מה אפשר לעשות איש לא הכריח אותו ,אבל רמת הסיאוב של הישראלי המצוי היא של קומבינות אפילו באיזה פורומים וירטואלים. אתה חוחי אחד הנקלים ביותר מאנשי הימין ברשת ,שקרן פתלוגי ,תחמן וזייפן ,אתה מתחזה לכל מיני מזלטים ,מנסה להיכנס לפורומים שאינך רצוי בהם ,ועושה דברים שלא יעשו ,אתה האחרון שיש לו זכות לקשקש.. אני את שלי עשיתי , אם האיש הזה לא יעוף לא אכתוב יותר בתפוז...ככה וכך אין היום בפורומים פעילות יוצרת ,אין משהו שיזכיר ולו ברמז את תחילת הדרך ביואל ,יש רק תחמנים וחבורת מטומטמים שנשרכת אחרי קפיטליסטים נבובים.

צנונקה אנחנו כן ידידים ואפילו

משכבר הימים.
איך אומר כוכבי? שלום חד צדדי,ואני אומר ידידות חד צדדית. למה אתה אומר עלי שאני שקרן? זה לא נכון שבכל פורום שאתה כותב אתה מעורר אנטאגוניזם כלפיך מצד הגולשים והן מצד ההנהלה? זה לא נכון שבמשך חמש השנים שאנו מכירים בוירטואליה הוובית לא היה פורום אחד שבו החזקת מעמד וניהלת אינטרקציה חיובית עם הגולשים אלא היית גורם מתסיס מנבל פיך בקללות ונאצות? זה לא נכון שהבעלים של פורום אקטואליה יוניפורום נחנק מכמות המיילים ששלחת לו על מנת להכפיש אותי ולסלק אותי מהניהול? ולמה אתה מכנה אותי מזלטון? תראה אני אמנם כותב עליך דברים קשים אבל לא יורד לביבים ולא מכנה אותך בכינויי גנאי מסווים כמו מזלטון תרתי משמע יהודון. ודע לך שאני מעריך ומכבד את חכמתך ואת הידע שלך ואת חריפות המחשבה שלך אבל לדעתי אינה מתועלת לכיוון הנכון. עזוב את אלוני בשקט,אתה לא מביא כבוד לעצמך כשאתה תוקף אותו. דע לך שאני לא שונא אותך,ולא מתעב אותך ונהפוך הוא רואה בך פיגורה אינטלקטואלית מרשימה ביותר שלפעמים שנחה עליה הדעת כיך להתווכח איתה ולנהל איתה התכתבות ברומו של עולם.

znon

New member
תשמע אתה חתיכת שקרן הזוי

מייל אחד לא שלחתי למנהל יוניפורם..מאיפה הזבל הזה? אגב אני לא מוכר לך ,אתה מכיר אותי רק מאקטואליה ,בהחלט אתה משמיץ את זה שהוא כביכול ידידך. אגב חוחי טמבל ,מילא אני ומה עם עשרות הכותבים נגד אלוני בפורום שהוא מנהל על שוקי ההון? איזה יצור עלוב אתה ..בחיי חוחי אפילו טיפש כבר לא תהיה. אתה חתיכת כלב שמקבל לטיפות מאלוני העלוב. עכשיו בטח הוא ירשה לך להשתלח באקטואליה על שמאלנים..זה פאתטי אבל מתאים למזלטים .

חה חה חהחה צחקתי עכשיו../images/Emo6.gif

אבל למה הקללות? תשמע הוא הכוונה לזאב אמר לי שאתה מפציץ אותו במיילים אינסופיים,אז מדוע לא להאמין לו? האם גם הוא שקרן? בכלל אצלך כולם שקרנים ורק אתה צדיק הדור. הנה לקט שאספתי מפורום משוב שדווקא מתאר את הצד השני שבאישיותך,הצד הרדוף המטורף מה,המשתלח בכל מה שזז.

למעלה