איכות הסביבה

אירילה

New member
איכות הסביבה

בזמן האחרון , כלומר בשנתיים האחרונות נוהגים התושבים לתלות מודעות על סורגים שבצומת הרחובות השיקמה רחוב הזית. אני מציע לאנשים הללו לעבור דירה לצומת שילת , שם בוודאי ייהנו מהשלטים של שוק שילת , עגבניה בשקל ,מלפפון בשקל...... האם לזה ציפינו ,ליישוב של שוק ? גם הצופים תולים שלטים , אז נכון ,זה לטובת הישוב , אבל עדיין מכוער ,אבל אם הצופים חפצים לעשור לישוב ,יש מלאי מספיק של סנדות ,ייקח נא מרכז השבט את צופיו וייחברו סנדות ללוח מודעות אחד גדול וכך ייהנו כולם. ולסיום......לאחרונה קיבלתי מינוי של נאמן ניקיון ,החל מאחרי החגים מי שייתלה מודעה בצומת , חשוב שיישקול אם זה רצונו , שכן עלפ פי הלןק תליית מודעות שלא על לוח מודעות היא עבירה על חוקי המדינה ובמקרה זה אייכות הסביבה. הקנס הוא גדול ועלול להגיע ל 5000 שקל. אז נא העבירו זאת הלאה ושתהיה לנו שנה טובה ומבורכת והרבה ניקיון.

JACKY35

New member
אינפורמציה בתחום המוניציפלי ותשתיות

אשמח לענות על כל שאלה/ הערה בתחומי פיתוח תשתיות תחבורה ושרותים מוניציפליים מאז שלב התכנון הבניה והקמתו של הישוב וכמובן תכניות הפיתוח העתידיות בברכת שנה טובה ג'קי פינטו חבר ועד הישוב לפיד

רולקה

New member
מודעות בישוב

אכן בעיה כואבת. מה לגבי הכניסה ללפיד, עמודי חשמל מלאי שלטים. תחנות האוטובוס שעל גבי הקירות שלהן הודבקו כל מיני מודעות. כל מיני שלטים שצצים במקומות מוזרים, שלא לדבר על שלטי תנועה מכוסי פרסומות. הגברת המודעות ביישוב ואכיפת החוק אכן תימנע כל אלה. שנה טובה, יובל פרחי.

אירילה

New member
מודעות בישוב

ובכן לאחר קבלת תעודת המינוי של נאמן הניקיון ,אני מבטיח לך שמאחרי הופעת גליון הישוב הבא ,אתחיל לשלוח דוחות למשרד איכות הסביבה ,משם תשלחנה הודעות קנס עם שוברי תשלום לעבריינים . קנס על הדבקת מודעות מגיע ל 500 שקל במינימום ועד ל 2000 שקל על מודעה חוזרת. שנה טובה גרשון הר טוב

JACKY35

New member
מודעות בישוב

לידיעתך אני משתדל לפחות באופן אישי להתקשר לאותם מדביקים דרך מס'הטלפון ומחייב אותם ע"פ חוק לקחת את השלטים/מדבקות ואכן בימים אלה יגיע מנהל של אחת החברות וידאגו אישית לנקות את תחנות ההסעה אגב אני מצפה מכל תושב יפעל כמוני כן , לתלוש אם צריך ואם לאו אז להתקשר אלי או למזכירות ולדווח על כך אני שמח על הענותך ג'קי פינטו ועד הישוב לפיד

למעלה