איך ?

איך ?

איך עוצרים את הכאב ? בדיוק כשחשבתי שהוא אחרי חזר במלוא עוצמתו מילה אחת והוא מתייצב כאילו לא חדל מעולם איך מסירים ממנו את אותם חוטים דקיקים שבמשיכה אחת חוזרים מדממים? הזמן מן הסתם ירכך הצלקת תגליד אבל עכשיו זה כואב עוד מעט קט אתחיל לחייך ארפה ואשים אותו בצד עד לאותו הרגע בו שוב משהו ימשוך את אותו החוט של המתיקות כי הכאב הזה הוא מתוק

כאב מתוק, למה לעצור אותו?../images/Emo121.gif

ברגעי הכאב, לא מזהה את המתיקות אצלי משכו בחוט היום ראיתי את מזוודתי האדומה, זו שקניתי אז, כשהייתי בחול, בידה של ההיא...חברתו טסים יחדיו לפריס עיר האורות עיר החטאים עיר האהבה הזכרונות, עטפו הלב, דאב המחשבות רצו אך הנחתי אותן בצד....המשכתי בדרכי

חופשיה

רק רציתי לתת לך
דרך צלחה

*יערית

New member
איך.....

לפעמים אולי לא צריך להפסיק את הכאב...אולי בכדי לשכוח אותו צריך להרגיש אותו ולחיות איתו מס´ ימים שעות,שבועות עד שישכח....זה חלק מהחיים ,הכאב הוא חלק לגיטימי...והוא ..הוא הוא לא חייב להמשך אם רק תרצי..הוא אומנם מתוק אך יכול תמיד לתת לך להמשיך הלאה ממקום עמוק וטוב יותר.
כמה קטנה..הלב רחב גם עבורך. יערית

אורלי41

New member
ברוך הבא מלך משיח../images/Emo150.gif

געגעתי ............... הנה חזרתי וכעת יש לי יותר זמן להתקשקש....... הכנתי
וקדימה....... אני איתך.......
יוווווו כמה זמן יקח לי להשלים את כל מה שהפסדתי כאן בזמן העדרותי... יש מישהו שמוכן לסכם עבורי את הכל?
אתגמל ב
עלי.... לאורו של

*יערית

New member
אם את גם איתי אז אני מוכנה

לסכם עבורך
מה דעתך על נשים שמתחילות עם גברים? האם קרה לך מקרה שכזה? מה דעתך על הבדידות והלבד? מה דעתך על הביצים של גורן
על כך דובר רבות....(האם אמרתי שטות?) הקפה הוירטואלי שרץכאן כל הזמן יום ההולדת של בן זוגי שחל היום וההפתעה שכרגע עובדת עליו(מסאג´יסטית) והכאב המתוק של ניצתי יקירתינו..שאולי כדאי שנמתיק לה את היום הזה. זהו בערך נכון? וכמובן החלמתה של אחותך
יערית.

אורלי41

New member
שיטט סיכמתי והמחשב נתקע לי../images/Emo93.gif

אחרי הקפה והמקלחת אגיב .......בנסיון שני אוףףףףףףףףףףףףףף

אקדמאית

New member
לא יכולת לסכם יותר טוב!

בחיי נראה לי שבסופו של כל יום אפנה אליך לסכום קצר ותוך שניות אתעדכן
אז מה הזמנת לו בהפתעה מסזיסטית??? אחלה רעיון, ואני לא צריכה לספר לך מהו הסיום ההולם להפתעה מסוג זה....

*יערית

New member
בהחלט!!!!!!!../images/Emo13.gif

אין לי בעיה לסכם אם כי עברתי את תקופת הלימודים(מתה לחזור ללמוד שוב) לגבי ההפתעה....נחשי מה קיבל באמצע ובסוף? ככה רק מסאג´?זה קלי קלוטו
היה באמת אחלה בצניעות..... יערית.

amigor

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אפשר../images/Emo25.gif

מותר לא..
קחי
העיקר בריאות והחלמה מהירה לאחות

*יערית

New member
איך..איך...איך....

ואולי צריך לחיות את הכאב הזה בכדי להמשיך הלאה?, ואולי ה חלק חשוב מחיינו בכדי למשוך אותנו כלפי מעלה, הכאב הוא לגיטימי והכרחי לפעמים ..עוברים שעות,ימים,שבועות, ואז כפי שאמרת הזמן ירפא... הוא לא חייב להמשך או לחכות לרגע משיכת החוטים שוב,את יכולה לעצור זאת אם רק תרצי...אני מאמינה שחייבים לחוות כאב בכדי לחוות אושר ומשהו גדול יותר בכדי להבין שלמקום שהיינו בו לא נרצה לחזור. ולאהבה יש פנים רבות...הכאב לדעתי לא מתוק..כאב זה כאב...פשוטו כמשמעו, הראש ינסה להמתיק בתמונות עבר וזיכרונות,אך הלב תמיד ירגיש אחרת. אייקון לא הולך לי (חיבוק)כמה קטנה ..אך הלב שלי רחב גם עבורך.. יערית.

../images/Emo45.gif

כבר מזמן למדתי כי אל לנו להתעלם מהתחושות גם אם הן קשות,צריך לתת להן מקום של כבוד. רק מהמקום בו אתה נותן לעצמך את הרשות לחוות גם קשיים,אתה יכול לגדול.

amigor

New member
יערית! כאב של חותם מתמשך

בלתי נשכח של אושר פנימי, חלום מתמשך אשה יחודית שהקרינה ניחוח
.... כאב ...איני יכול להמשיך

אורלי41

New member
מהכאב רק עולים מעלה כמו מטאור

את הכאב אי אפשר לעצור ולו לרגע. ואולי לא כדאי לעצור את הכאב כי הוא נמצא בתוכנו ותפקידו לצאת ולהתמוסס.
כמו שבלול זז מאיתנו לאט לאט אך משאיר את סימניו ואת הצלקת הקטנה. אך אנחנו (בכל אופן אני) לומדת מכל כאב ולא מנסה להגליד אותו כי אם הוא מגליד בטרם עת הקליפה נושרת לה ואז חוזר הפצע במלוא עוצמתו לכן נותנת לו להבריא לאט לאט עד יעבור זעם.. ואז........מוצאת את הגל לעלות איתו מעלה מעלה כמו מטאור....... אוהבת מחבקת וכמהה לאיזו גומה חמודה בשקע בכתף של איזה מישהו חזק וגיבור שאשקע בתוכו........ חלום.............
לאורו של ירח.........

זה גורלו

של כאב. להפציע ולדקור , לשכוך מעט , להתעצם שוב , בדיוק כמו כאב שיניים שמופיע לפעמים גלים גלים. זה סימן שאנחנו חיים , מרגישים . זה טוב שאין בנו לב של אבן שאדיש אליו. זה מזניק . מקפיץ. (ולמה תמיד נמשכים לחטט בפצע ? כי הוא מתוק !) וכשחוזר הטוב וכשחוזרת הרכות , גם עצמתה מוכפלת בעקבותיו. נַד נֵד נַד נֵד רד עלה עלה ורד (ככה זה) וכשהוא ב"רֵד" יורדות איתו גם הדמעות ששוטפות אותו......וככה סובב עולם. תני לו ת´זמן שלו , שמגיע לו כדי שהזינוק אחריו יהי כייפי
ובינתיים את יכולה קצת להתפנק כאן , אצלנו על הכתף , כי זה מגיע לך
חייבת להגיד לך שכתבת את הכאב שלך יפה .

amigor

New member
נחמד! חוץ משיניים, לא עד כדי

יש כאב מתוק..מתוק כשוקולד ויש כאב שיניים שרוצים לשבוח.

אורלי41

New member
באמת לא מסתדר לי../images/Emo46.gif

איך כאב יכול להיות מתוק כשוקולד??????? שוקולד זה הכי הכי אחי...... מחמם את ה-
מעורר את החלקים המתים........לא את התאים מעורר את........ששששששששששש השאר לדמיון
באמת .........בשביל מה הקונוס?!

למעלה