איך

seaגל

New member
איך

שומרים על האמונה שהכל לטובה גם כשקשה גם כשיודעים שעושים הכל אבל ליקום קצב משלו???

איך

אם יש התרחשות או מצב שחוזר על עצמו כנראה שיש משהו שלא למדנו ועלינו לבדוק איך אפשר לשנות משהו בדרך המחשבה שלנו... כאשר "קשה" לי אני מודה על כל מה שיש לי ומודה על הפתרון למצב כי הוא כבר ישנו אצלי... כך אני עובד אור ואהבה

seaגל

New member
תודה...

אבל מה קורה שלא מזהים את הלמידה את השיעור ? היו המון שיעורים ולמידות ובכל זאת משהו לא קורה....וגם המאמן לא רואה מה עוד צריך לעשות מה אז? תודה על התשובה...

באהבה רבה..

קשה לי להשיב על השאלה שלך.. לפעמים האימון האישי חסר אונים מול מצב שמאופיין בכאב מתמשך בלי ידיעה מה לעשות.. כאן יכול להיכנס טיפול אנרגטי לתמונה שכן נראה לי , מבלי שסיפרת מה קורה, שיש חסימה אנרגטית שמונעת ממך לראות את הדפוס התוקע שלך... טיפול אנרגטי יכול לעזור.. אם תרצה נראה מה אפשר לעשות דרך הפורום.. ספר לי מה קורה, פשוט שתף, תן למילים לצאת החוצה, שתף על העובדות ועל מה שעשית עד עכשיו, על המחשבות והרגשות שעולים בך... אולי אוכל לתקשר את החסימה ואולי לשחרר מרחוק אור ואהבה

seaגל

New member
מעניין

אתמול קבעתי לי סידרה של טיפולים אנרגטים עם תקווה בלב שזה יעזוור.... :) ואני בת :) מדובר בשנים של טיפולי פוריות לצערי ללא הצלחה המון למידות ושיעורים בדרך שיעורים שהביאו לשינויים מדהימים לטובה בחיי אבל למרות הכל עדיין אין הצלחה מרגיש שדי אני מוכנה והכל מרגיש נכון ובכל זאת.... מקווה באמת שהטיפול בתדרים אנרגטיים ישחררו את החסימה תודה על הרצון הטוב...

ע ו פ ר ה

New member
לפני כעשר שנים

עוד לפני שלמדתי את הכלים שיש לי היום, עברתי משבר מאוד קשה בחיים שלי. מה שהחזיק אותי בחיים, גם ברגעים שרציתי למות, היתה התפיסה שאני לומדת וזה שיעור. וכמו ששיעורים לומדים גם את התקופה הזו אני אעבור ואלמד. היום כשדברים לא זזים בקצב שאני רוצה אני שולחת להם אור, כדי לפתוח את הדרך אנרגטית. אני מדמיינת שהדברים כבר כאן ומברכת על הנמצא. אני עושה השוואות עם דברים אחרים שכן הולכים ובודקת איזה מרכיבים קיימים שם ומה אפשר להעביר למקרה הזה. וכנראה שאני אופטימית ביסודי, אז אני מברכת גם על זה. שיהיה בהצלחה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

seaגל

New member
אני

מרגישה שהשיעור נגמר אבל התוצאה מאכזבת... אני אמשיך לפקוח עיניים לראות מה עוד אין שם בשביל שהשיעור הזה יסתיים עם התוצאות הרצויות. תודה.

seaגל

New member
ביום

שהסכמתי לפקוח עיניים ולהיות קשובה גיליתי כמה היקום נתן לי ונותן לי למדתי להאמין שהעולם הוא לטובתי ולא נגדי כמו שגדלתי להאמין ולאט לאט למדתי להאמין בי והיום זה מעגל קסום של אמונה עצמית ואמונה ביקום... מאחלת לך שתמצאי את האמונה שלך ....

למעלה