איך....

r o n i t 3 7

New member
איך....

איך יודעים שמוכנים לקשר הבא, ואיך יודעים שהוא, הוא האחד ולא אחר, ואיך בכלל יוצאים המבלבול, מבולבלי מבולבלי מה קרה.....אה
רגע של שטות...

לא יודעים עד שמנסים ../images/Emo141.gif

אם יש לך כוחות נפש בשביל לנסות, כמובן. אם אין לך, את לא מוכנה.

r o n i t 3 7

New member
כוחות יש והרבה

להצהיר, כבר הצהרתי, לעשות כבר התחלתי, לנסות - לא מפסיקה... וזהו, מעבר לזה לא קורה כלום...

כייף לשמוע ../images/Emo140.gif

בטוחה שלא קורה כלום ? לא חווה שום דבר ?? לא לומדת שום דבר על עצמך ??? גם לזה יש ערך, את יודעת.

folkman1

New member
מנקודת מבטי.

"איך יודעים שמוכנים.."לכולנו עבר מחיינו ולפתע פוגשים ....ואז יודעים שפנויים ואני מתכון לזה או זו שעושים לנו איזה ריגוש נוסף כמעט בלתי נשלט. "האחד ולא אחר" זה רק לאורך זמן ובתוך כדי בהצלחה ילדה

אהה זה הכי קל........

פונים רק לאילנה...לגביי התיאוריה. ולנועמי...לחלק המעשי. מלטת, תלטש לך ותעגל לך בפינות ובזוויות. ויודעת הכל תחתום על הפרוטוקל... מבולבלת את תצאי זה בטוח....השאלה מי ינתח לך את בקרת הנזקים אחיי מפגש איתם :))

אי אפשר...

{פנצ'ר ב 2 הקידמיים...מישהו בצ'חונה ש'לי חולה עליי כנראה :))} מחכה לחוקר מצ"ח ולאינה שימצאו לי פתרון... אני קרועה מוונטילים ותקועה מצמיגיות נשפכת כאן.

נו...

יכול להיות "סימן"...?? יש כזה דבר..?? "סימנים"? ומי בדיוק רואה אותם...??? אם בכלל.....

אתה.

תפסיק לסמן. חפש לי שתיי וונטיליות...במקום. צמיד רזרבי יש כבר...{והוא נעים ורך..נועמי עם ריח חרוך כזה} נראה לי שאם נחבר כמה מכאן...הרכב יטיס את עצמו לירח:) {סאמקקק....למה לא חשבתי על אופציה שכזו לפניי ...יוצאת..המושיעית הגיעה...}

נושמת נושפת

רגועה משו...היום... רוגע מסתורי שאינו אופייני ליום א בשבוע .(דווקא) איך אתה ג'ובאני? מראה במחשבות על חופשההה אה הה אה הה

חופש../images/Emo24.gif

בנשמה... ורוגע שמיימי כזה.... טוב זה לא חכמה... כולה יום ראשון..

ayb1

Well-known member
כמו שיודעים אם גפרור בקופסה ידלק?

מנסים ואז יודעים. נכון!! יש בעיה כי נשארים עם גפרור שרוף שאין לו שימוש, אבל זה המצב. עד שלא מנסים לא יודעים וגם אז לעתים התוצאה היא שמשהו בך מתכלה ונישרף.

למעלה