איך

חיי נצח

New member
איך

אני משכנע את חברה שלי למצוץ לי כי היא לא אוהבת את זה וכשהיא מנסה היא כמעט מקיאה

amazone

New member
אז ככה - האפשרויות שלך הם:

א. לוותר על הרעיון (נו, מה, בכוח? אל תשכח איפה השיניים נמצאות...) ב. 50 שקל בתל ברוך יפתרו את הבעיה ג. לזרוק את הכלבה, ללמוד להפעיל את השואב אבק ולכוון לרמת יניקה (בשביל זה הן פה לא?!?)

amazone

New member
בעקבות מידע שהגיע אלינו זה עתה:

ילדים אני מבקשת שלא לעשות את זה לבד בבית ללא ליווי של גורם מנוסה - שיניים הם כלי מאוד מסוכן, זונות לא תמיד הגייניות, לפעמים עברייניות ולעתים קרובות מעבירות מחלות וממקרה שארע לאחרונה - הנכם מתבקשים להתאים את אביזר השאיבה למוקד היניקה ובנוסף לא להשתמש בשואב במקלחת כשאתם יחפים

אתה לא

אם זה עושה לה כ"כ רע, אין טעם. או שתוותר על המציצה או שתוותר על החברה. עניינך.

moranמורן

New member
הי (אורחת פה.מי יודע אולי אני אשאר)

להכריח אתה לא יכול, יש בנות שמעדיפות שלא ל-מ-צ-ו-ץ ... לא אמרת כמה זמן אתם ביחד... זה די עקרוני...

פאנדו

New member
למה?

והשאלה מופנית אליה לא אליך. למה היא לא רוצה למצוץ? ישנן שתי תשובות מרכזיות אפשריות: 1. היא באמת לא אוהבת את זה וזה איכשהו דוחה אותה. 2. יש לה רתיעה מהנושא. מחסום פסיכולוגי כלשהו. אולי לדעתה זה משפיל. או נראה לה מגעיל או שהיא שמרנית במין וכו'. אם העניין ממש דוחה אותה והדחיה שלה נובעת ממשהו פנימי כחלק ממנה (כמו למשל אם היא נמשכת לנשים או לא) אז אין לנסות לשכנע, זה רק יעשה לה לא טוב. אם היא לא רוצה בגלל כל מיני שיקולים של חוסר ידע, חוסר ניסיון, חשש ללא סיבה וכו' אפשר לנסות לדבר על זה, לנסות לשפוך פודינג או משהו טעים על הזין. אם מדובר במקרה השני והיא מוכנה לפתוח את הראש וללמוד, אז לך איתה לאט לאט. עד להצלחה. בהצלחה.

למעלה