איך???

Nחמן

New member
מבין ללבך אך...

אינני יכול להגיב. לא הייתי שם ואין לי עדות ממקור ראשון. מאז ומתמיד דעתי לא הייתה נוחה מהם אך זו הייתה מבוססת על שמועות בלבד. לכן אמרתי בתגובתי, שכוונותיה רצויות, אך לא מעבר לזה. גם היום לא הייתי שולל את אפשרות השינוי אבל לא שינוי הנטייה אלא שינוי ההתנהגות. יתכן, שהבעייה אצלם היא, שהם מאמינים בשינוי הנטייה וביכולת "להירפא" ממנה בה בשעה, שאיננה מחלה כלל ועיקר. הממצאים בתגובה זאת חמורים ביותר ומי יודע, אם אין הם ראוים לחקירת משרד הבריאות ואולי גם לחקירת משטרה, אבל כאמור מבחינתי אלה הם שמועות ואין בכוחי לבצע צעד מניעה, כאשר אינני מהווה צד בעניין. אם אכן כך הדברים, הלוואי שהמדינה תצליח להניח ידה על העמותה ולסגור אותה.

yael a האחת

New member
תודה בכל מקרה...

אני כבר שבוע בפורום הזה ומרגיש באמת שאכפת פה לאנשים אחד מהשני!!! אני מקבל הודעות כל הזמן ומקווה לטוב... אין עליכם שיהיה סופ"ש טוב לכולם...

Nחמן

New member
../images/Emo51.gif

עכשיו צא וחשוב (נאמר בפנייה כללית), מה יכולה לעשות מלה טובה לאדם זקן או לילד חולה... הכפל זאת באלפי הקשישים והחולים, שייהנו גם ממלה טובה, גם מחיוך, גם מחיבוק אוהב, גם משמחה ומתשומת לב מיוחדת במינה ו... אני מבטיחכם, שזה ייגמר בחנוכה. המשך עוד יבוא. לכל אלה, שמסתכלים עכשיו מתוך קנאה ואומרים:
האמינו לי: יש לי הרבה כבוד. כל כך הרבה, שאני מוכן לתת לכל אחד כמה ק"ג שרק ירצה. הכבוד הגדול ביותר שלי הוא הזכות לתת לאחרים, ושעולם לא אצטרך לקבל.

yael a האחת

New member
איך???

אז איך אפשר להתגבר על משיכה??? אם אני לא רוצה להיות הומו אני יכול?? יש כל מיני ארגונים כאלה שאם אתה הולך אליהם אז הם מבטיחים לך שהם יהפכו אותך להיות סטרייט!!! מישהו היה בדבר כזה פעם?

avitano

New member
תגיד...

פגשת פעם הומו שהכרת והצליח "לצאת מזה" ? אני לא, שמעתי על כמה כאלה ואז מחקר קצת יותר עדכני הראה שהם לא באמת התגברו על המשיכה הם התחתנו עם נשים שהם לא אוהבים, ובוגדים בהן מהצד, שזה גרוע יותר לדעתי נתקלתי באחד שהתחתן ושומר על חיי נישואין תקינים אבל גם הוא מודה שהוא עדיין נמשך לגברים הייתה כתבה על הארגונים האלה, או יותר נכון על הראשי שבינהם וראו שאף בן אדם לא עומד מאחוריו, אין מישהו שלוקח אחריות, הרבה אנשים נפגעו בארגונים האלה, לקחו להם כסף ולא יצא מזה כלום ואם יצא אז זה משבר נפשי ודכאונות עד לכדי נסיונות התאבדות לא עלינו... תקרא טוב ותשאל ותחקור ותברר טוב טוב לפני שאתה פונה לארגונים האלה רק כשתהיה בטוח שזה מה שאתה רוצה, תעשה... עד אז אתה מוזמן להיות כאן איתנו ולשתף :]

yael a האחת

New member
אוף!!!

אתם צודקים במה שאתם אומרים, אבל אם נניח אני רוצה להקים משפחה... אז מה אני עושה???? ושאלת השאלות!!! למה הקב"ה עשה לי את הדבר הזה????? זה סוג של מבחן? ניסוי? מה??? אם הוא לא רוצה שגברים ישכבו עם גברים אז למה הועא בורא אותם ככה???? אני באמת לא מבין!!!!!

כדי להקים משפחה

אתה יכול ליצור זוגיות עם גבר ולהביא ילדים לעולם מזרעך או מזרעו או מזרע שניכם בעזרת פונדקאית. אתה והוא יכולים לגדל את הילדים לתורה לחופה ולמעשים טובים.
אתה יכול גם להציע לאישה להתחתן איתך למרות שאתה הומו ולקוות שהיא תסכים. וכדי שלא תחייה כל חייך בלי אהבה אמיתית ואינטימית, אני גם מציע לך לבקש ממנה שהיא תאפשר לך להכיר גבר "מהצד" ולאהוב גם אותו. - עוד עיצה ממני. קום על רגליך תפסיק ליבב ולהתבוסס ברחמים עצמיים. אתה בסדר גמור, אמץ לעצמך פתרון אחד מאלה שהצעתי. - איך להתמודד עם ההורים, והקהילה שלך והחברים שלך - זה כבר דיון אחר שנעשה כאן בפורום.תמודד קודם כל עם עצמך ותאמר לעצמך אתה איש טוב ואינך פגום כלל.

סורנטו

New member
פורטי אתה גדול ומנחם ומקסים. והעצות כתמיד,

חכמות ומציאותיות עד כמה שניתן. בהצלחה ל-yael האחות.

לא מכיר אפילו הומו אחד שהפסיק להימשך לגברים

כמובן, כל עוד הוא בהכרה מלאה, לא זקן מאד ולא מת ולא חולה מאד. ניתן להתעלם ולעשות מעשי נבלה כגון נישואין לאשה בלי ידיעתה שאתה הומו, אבל אז אתה מזיק לך ולה ולילדים, אם וכאשר יהיו.

yosef770

New member
אולי?

אולי זה בגלל שאלה שכן מצליחים חוזרים לארון? ושוכחים ומסתירים את מה שהיה להם בעבר? אתם מסכימים שהיו כאלה שהצליחו? אולי מעט באחוזים אבל ברור שיש כאלה שהטיפול עזר להם. רן לוי- תחשוב על זה, אני אישית עומד להתחיל טיפול בעצת נפש, אני לא יודע אם הוא יצליח אבל אני יודע שיש אנשים שהטיפול עזר להם ואני מקווה להיות אחד מהבודדים. תחשוב על זה, תתקשר אליהם 026541899 ימים ב,ד,ה מ20:00-23:00 בדרך כלל תפוס אבל תנסה להגיע בראש פתוח- אם אתה מעוניין להשתנות. בהצלחה!

Nחמן

New member
תגובה לכולם

לך, ליעל האחת, לפורטי, לזדפייר ולכל הנוגעים בדבר. אתם כבר מכירים את הסיסמא השחוקה שלי "אינני בר סמכא". גם כן לא אקח על עצמי סיכונים מיותרים. אין לי דבר נגד עצת נפש ונגד כוונותיהם הטובות לעזור למי, שסובל מהנטייה ההומוסקסואלית. יש לי נגדם רק בעבור מה שהם מוכרים: אשליות. את הנטייה קשה מאוד לשנות. זה לא אומר שלא צריך לנסות אבל צריך להיות פרקטיים ולחשוב גם על אפשרויות אחרות. אני בעד הקמת משפחה נורמטיבית - בית עם ילדים. זה לא רק כייף אלא גם עתיד. הלוואי, שלא נזדקק לילדים אלה, אבל זו ברכה. לפעמים המצב הוא הפוך אבל זה לא בשליטתנו. היו לנו כאן בפורום הרבה, שרצו להשתנות, וגם השתנו. לא הנטייה השתנתה אצלם אלא הנכונות להתמודד וללכת בדרך שונה. לא מעט הצליחו בזה וחבל, שאלה לא משתתפים בסדנאות. אם כן, גם אני בדעה של פורטי, שצריך להפסיק לבכות ולייבב. צריך לקבל באהבה, מה שהקב"ה נתן לך, ולנסות להתמודד עם הקשיים. אסור להתייאש עם ההתמודדות לא תצלח לבסוף, כי אי אפשר להקיש מקרה אחד לזולתו או אדם אחד לזולתו. יחד עם זאת יש פתגם ידוע: אם לא מנסים, לא מצליחים. אז תנסו אבל לא לבד. שאלו אנשים בוגרים וחכמים לכל האפשרויות. כך יקל עליכם להתמודד עם כל מצב שהוא.

למעלה