איך?

איך?

שבת שלום. שאלתי היא האם הפורום הוא רק לנשים? אם גם לי מותר, איך אני יכול לקבל עזרה. אני בתקופה לא ברורה בחיי. למרות שאני באמצע החיים+, עדיין מחפש את דרכי. אני מרגיש שיש לי עוד מטרות אך לא יודע היכן עלי לבצע את המשימות. אני קצת מבולבל ואשמח לקבל כיוון. תודה שוב , שבת שלום ושנה טובה

רותי 11

New member
מסתורי הפורום הוא לא רק

לנשים ויש פה גם גברים שגולשים ושואלים וכאשר אני אוכל אני אענה לך

רותי 11

New member
מסתורי היקר ../images/Emo140.gif

אני מקבלת שאתה נמצא בבועה מסויימת שאתה קצת חושש לצאת ממנה לכן אתה נמצא במקום שאתה לא יודע מה אתה רוצה , אתה צריך להעיז ולצאת לחיים כי אם לא תעשה את זה כמו שצריך ולא כמו שאתה עושה את זה היום, אתה תמשיך לחיות כמו שאתה חי היום. אתה חייב להתחיל לצאת החוצה לצאת מעצמך, והדברים יתחילו לקרות, אני מקבלת גם שאתה חושב שאתה עושה - אבל זאת לא עשיה אמיתית, זה כאילו לשכנע את עצמך שאתה אכן עושה משהו. משהו בך מונע ממך לגעת עד הסוף, אתה כאילו חושש ממה שתגלה על עצמך, אבל מה שאתה לא יודע שאתה הולך לגלות רק דברים נפלאים על עצמך, תאפשר הדברים יצאו החוצה. הבלבול אצלך נובע מהחשש לעתיד, זה משהו שיושב אצלך עמוק בתת מודע, ומוביל אותך, אני מקבלת שעליך, ללכת לכיוון של עזרה לאנשים, עזרה בתחום היעוצי אבל עליך לעבור הרבה לפני כן. עליך ללמוד כדי שתוכל לייעץ ללמוד להכיר את עצמך מבפנים וללמוד איך לייעץ - הכלי החזק היום ליעוץ הוא דווקא תיקשור, לך לכיוון הזה.

את נהדרת

תודה רותי. את נהדרת. ממש דיקת בתשובתך. תודה. תרשי לי רק להפריע בדבר נוסף. יש אפשרות לתעסוקה בחו"ל.זה אומר מעבר וקצת ריחוק מהבית. האם זה יהיה צד נכון ?זה עזרה לאנשים שזקוקים לי מאוד, ככה אני מרגיש. זה תחום שמדבר אלי. שוב תודה ושנה טובה.

רותי 11

New member
המסתורי666 יקירי

אני מקבלת שזה לא נכון לך לנסוע לחו"ל. אתה מעוניין בזה מהמניעים הלא נכונים.

למעלה