איך!?

איך!?../images/Emo85.gif

קדבורי יכלה לעושת מהפכה בישראל שכולם אומרים שזה שוקולד מגעיל? http://www.storenext.co.il/News/NewsItem.asp?iID=9027

meital G

New member
קישור עובד

(תזכירי לי בהזדמנות ללמד אותך איך שמים קישורים)

meital G

New member
(הסבר)

ההודעה פורסמה בפורם "תמיכה בתפוז" על ידי דRדכוסי. קיימות שתי אפשרויות להכנסת קישורים: קישור מתוכן ההודעה: בתוך ההודעה עצמה , חלק מהמילים שכתבתם בתוך ההודעה יהיו קישור שיוביל לדף או לתמונה לפי הכתובת שהכנסתם. (הקישור שמופיע בכחול). ההפניה אליו נעשית כאשר את המילה/מילים שאתם מעוניינים שדרכן יעשה הקישור, אתם מציינים במחרוזת מתוכן ההודעה. לא לשכוח לכתוב מחרוזת מדוייקת. קישור נלווה - כתובות אינטרנט נלוות: בתחתית ההודעה, יש אפשרות לתאר את הקישור שאתם רוצים לצרף , (הקישור שמופיע בשחור) ולחיצה על התיאור הזה תוביל לקישור עצמו. ההפניה אליו נעשית באמצעות כתובות אינטרנט נילוות, כאשר בתיאור אתם מכניסים את הכיתוב שאתם מעוניינים שיופיע בתחתית ההודעה. לא לשכוח לכתוב מחרוזת מדוייקת. את ההבדלים תביני כבר לבד

../images/Emo51.gif חמודה:)../images/Emo85.gif

נישבעת לך בכל פורום שאני אני שמה כתובות וכולם הופכים אותם לקישורים ורק אני לא ידועת איך ואף פעם לא חשבתי לילמוד כי תמיד כולם הופכים את ה כבר לשירשור:) עכשיו כואב לי הראש אז זה לא נכנס לי למוח אבל אני ייקרא מחר
ולילה שוקולדי :)

כפים לי:)../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

עכשיו לקישור נילווה

למעלה