איך 24 השפיע עליי...

גוטפלד

New member
איך 24 השפיע עליי...

זה פשוט עצוב מה הסדרה הזאת גרמה לי!! -שהדלת של המעלית נפתחת ואני אמור לצאת, אני משלב ת'אצבעות לאקדח ואז יוצא בסיבוב של 180 מעלות.. ובמקרה הטוב השכנה לא שמה כדי לשאול אותי אם הכל בסדר... -כל פעם שאני רואה סיני ברחוב אני ממלמל לעצמי :" למה את ג'ק למה?" - אני כל יום מחפש בגוגל "קיפר סאת'רלנד" או "ג'ק באוור".. כל יום
אתם מוזמנים להמשיך.. אם בא לכם...

saryle

New member
אני עושה בדיוק אותו דבר!

חוץ מהקטע עם המעלית- צר לי להגיד לך את זה אבל זה מאוד מוזר.... כל יום בגוגל- קיפר סאתרלנד וג'ק באואר, וגם קרלוס ברנרד, וטוני אלמידה וג'יימס מוריסון, וctu מחפשת טפטים חדשים.... וכל פעם שמישהו מזכיר את הסינים- אני שונאת את זה שהכל מיוצר בסין!-הכל! וגם כל פעם שמישהו מזכיר את המספר 24 אני מתחחרפנת לגמרי על השולחן בבית ספר כתוב לי בגדול- CTU ומתחת לזה you dont know jack! אבל אני שמחה שזה לא רק אני ששונאת את הסינים רק בגלל זה....

AKben

New member
נשמע בדיוק כמו

מה שקרה לי במשך יומיים לאחר המרתון:אני עובד במשרד, אז כל פעם שמישהו חיפש משהו, כמעט אמרתי"אוקי תצליב את המידע עם זה ותקרא לקרטיס, יוצאים לשטח!!!"

B a u e r

New member
"כל פעם שאני רואה סיני ברחוב"

הרגת אותי עם המשפט הזה.. מי ישע כמה סינים מסתובבים ברחובות ישראל 16.5 שנה אני חי ולא יצא לי לראות סיני אף פעם.

alon678

New member
לא הסתובבת באיזור התחנה הישנה

בתל-אביב אני מבין...

alon678

New member
אני למדתי משהו אחד מועיל מ-24

הרבה פעמים משתמשים בסדרה במתן שמות לאותיות האנגליות, כשרוצים להגיד קודים אחד לשני, סתם לדוגמא, נגיד רוצים לאיית את המילה bauer אז אומרים "בראבו-אלפא-יוניפורם-אקו-רומיאו". מצאתי את זה מאוד שימושי ועכשיו כל פעם שאני רוצה להגיד את האימייל שלי, או סתם אתר, או סיסמא למישהו בטלפון (או אפילו במציאות) אני משתמש בזה וזה חוסך הרבה אי הבנות. קל להתבלבל בין B,D,G,P כשאומרים סתם ככה, אבל בראבו, דלתא, גולף, פאפא הרבה יותר מובן... חוץ מזה אני לא מיישם משהו מיוחד ממה שרואים ב-24, כי המאורעות שם לשמחתינו (או לצערינו?
) לא קורים כ"כ בחיי היום יום של האזרח הפשוט...

גוטפלד

New member
לbauer !

אחי בוא לגבעה הצרפתית, אנשים כאן מכל קצוות תבל-רוסים,סינים, אמריקאים(הרבה...
) ומה שאתה לא רוצה.

AKben

New member
אצלי זה רק חידד את

הזיכרוןבכל הסרטים האמריקאיים לכוחותצ המיוחדים תמיד יש שמות כאלה:אלפאבראבוצ'ארלידלתא(יעני ABCD)

naty3

New member
תשובה קצת שונה, אבל....

יש לי את פרקים 1-12 של העונה ה-5. למרות זאת, אני עדיין צופה בערוץ 10 כל שבוע.... השתגעתי לגמרי? אולי, אבל כיף לראות את זה שוב...(הצפייה הראשונה בפרקים הנ"ל הייתה לפני מספר חודשים אז אני "מרעננת" את הזיכרון עד שישלחו לי את 13-20).

למעלה