איך תוקפים
...

glayzmer

New member
איך תוקפים ../images/Emo35.gif...

שלום לכולם.. אני רוצה לדעת: 1. איך אני תוקף אנשים אחרים הסבר מהיסוד בבקשה 2.מה זה מתקפת פלישה ומה זה מתקפת רגילה ? תודה רבה לעונים..

GeneratioNa

New member
תשובה

1. בונה נק' מפגש, קונה חיילים, הולך לכפר של מישהו לוחץ "שלח כוחות" 2. פלישה זה תקיפה לפי אחוזים, רגילה אם יש לו כוח הגנתי יותר מהכוח ההתקפי שלך אז כל החיילים שלך מתים וכך גם הפוך (אם לך יש יותר כוח התקפי מההגנה שלו אז כל החיילים שלו הולכים) בנוסף במתקפה רגילים משחררים חיילים שבויים (גאלים).

glayzmer

New member
יש לי עוד שאלה..

לא הבנתי מה זה פלישה ? תקיפה רגילה קשורה רק למספר החיילים? לדוגמא: אם יש לי חיילים שהם יותר חזקים מההגנה של החיילים שלו אבל יש לו יותר חיילים מי מנצח? ושאני תוקף מישהו אני רואה כמה חיילים יש לו ? כי תקפתי מישהו והחייל שלי מת ולא ראיתי שיש לו חיילים [בטבלה שבזמן ההתקפה בנקודת מפגש] תודה רבה.

glayzmer

New member
ועוד אחת:

באקדמיה רשום לי ככה: לא ניתן לבצע מחקר על כוחות חדשים. כדי לראות את הדרישות בשביל כוחות חדשים לחץ על תמונות הכוחות בהוראות. מה זה אומר מה אני צריך לעשות עכשיו?

GeneratioNa

New member
תשובה

אתה צריך ללכת להוראות, לראות את הדרישות של כל חייל להגיע לדרישות ורק אז תוכל לחקור אותו. כולמר בשביל לחקור בליסטראות צריך X דברים, אם אין לך את ה X דברים אתה לו יכול לחקור אותו באקדמיה.

GeneratioNa

New member
..

בפלישה אחוז מסויים מהחיילים שלך מתים לעומת ההגנה שלו. תקיפה רגילה לא קשורה במספר החיילים (100 רעמים הורגים בקלות 500 אלות) לא, לוקחים את סך ההתקפה של כל החיילים ששלחת ולוקחים את סך ההגנה ומי שיש לו יותר אז השני מאבד את כל הצבא שלו (בתקיפה רגילה). תלוי, אם אתה שולח תקיפה רגילה ויש לו הרבה מאד הגנה אז אתה לא רואה, אבל אם אתה שולח בפשיטה X כוח הוא צריך שיהיה לו כפול 100 מהכוח כדי שלא תראה. + חייל אחד אף פעם לא חוזר חי.

555555555555551

New member
תשובה ל-2

בהתקפה רגילה הצבא ששלחת ילחם ביריב עד שלאחד מכם יושמד כל הצבא, בפשיטה שהמטרה היא לגנוב משאבים יפגעו פחות יחידות גם לך וגם ליריב.

GeneratioNa

New member
גונבים משאבים בתקיפות

כובשים כפר ע"י מס' התקפות עם צ'יפ\צ'יפטן\סנטור. מתיישבים בעמק עם 3 מתיישבים.

glayzmer

New member
יש לי עוד שאלה

מה זה אומר לחקור עמק נטוש? אני יכול לחקור עמק נטוש רק בעזרת חיילים? הם יכולים לנצח את החיות שם? תודה רבה

GeneratioNa

New member
תשובות

לחקור עמק נטוש - לתקוף את החיות. כן רק בעזרת חיילים, הכוחות בעמק הנטוש כבר גלויים ככה שאתה לא צריך לרגל. תלוי כמה חיילים שלחת, תבדוק בסימלוטור.

glayzmer

New member
וכמה חיילים לשלוח לעמק שיש בו:

כוחות: 67 חולדות 49 עכבישים 25 חזירי בר הכוח שיש לי הוא פלנקסים ומה נותן לי לחקור עמק נטוש?

GeneratioNa

New member
תשובה

תבדוק בסימולטור כמה מספיק, פלנקסים בטוח לא. אם אתה כובש את העמק עם הגיבור (אתה צריך טירת גיבור שלב 10 בשביל עמק אחד, טירת גיבור 15 בשביל 2 עמקים, טירת גיבור 20 בשביל 3 עמקים) כל עמק נותן לך בונוס אחר, אם הוא בצבע כתום הוא נותן לך בונוס של 25% טיט, אם זה הרים אפורים זה בונוס 25% ברזל, אם זה עצים ירוקים זה 25% עץ. אם זה חיטה ומים זה 25% חיטה, אם זה 2 חיטה אז זה 50% בונוס חיטה.

glayzmer

New member
אוו שווה.. ../images/Emo8.gif

מה זה טירת גיבור שלב 10 ? אחוזת הגיבור ? זה הרבה משאבים לעלות לרמה 10? זה יקר?

GeneratioNa

New member
בבקשה

http://help.travian.co.il/ זה אתר שכדאי שתתחיל לקרא בוא והנה התשובה לכמה זה עולה - http://help.travian.co.il/index.php?type=faq&mod=344

למעלה