מה הגובה שלך?
G goldy New member 23/8/10 #26 זה בסדר../images/Emo132.gif אני מבין שאנחנו לא בפורום פנטזיונרים (סקס).
פ פנומן 72 New member 23/8/10 #24 גדלת בשנה תוך 3 שעות ? שקוף שאת מפוברקת אם בכלל אפשר לקרוא לך "את"...
O ojm New member 23/8/10 #25 מזל טוב ב 4 שעות שעברו בין ההודעה הקודמת בה היית בת (בן?) 21 חגגת יומולדת 22. מזל טוב רק למקרה שהסיפור אמיתי- ברגע שהוא הציע עוד שותף, במיוחד בן, כנראה שהוא החליט שהגיע הזמן להמשיך הלאה.
מזל טוב ב 4 שעות שעברו בין ההודעה הקודמת בה היית בת (בן?) 21 חגגת יומולדת 22. מזל טוב רק למקרה שהסיפור אמיתי- ברגע שהוא הציע עוד שותף, במיוחד בן, כנראה שהוא החליט שהגיע הזמן להמשיך הלאה.
ת תענוגית New member 23/8/10 #15 עזבי אותך ממנו הוא באמת נראה לי הומו בארון ,מה הוא רוצה ?לאונן על החבר שלו כשהוא דופק אותך?את עוד צעירה ויבוא מישהו אחר שלא יעמיד יגרום לך בכלל לשאול את השאלה הזו. נראה לי אחלההההההההההה מולטיאורגזמית וואו,הלוואי עלי!
עזבי אותך ממנו הוא באמת נראה לי הומו בארון ,מה הוא רוצה ?לאונן על החבר שלו כשהוא דופק אותך?את עוד צעירה ויבוא מישהו אחר שלא יעמיד יגרום לך בכלל לשאול את השאלה הזו. נראה לי אחלההההההההההה מולטיאורגזמית וואו,הלוואי עלי!