איך תופסים גבר?

softangel

New member
איך תופסים גבר?

מה לדעתכם הם הדברים שיגרמו לחבר שלי להתאהב בי.

זיקן

New member
מנהל
תראי בהנחה שזה לא גילך האמיתי

ואת בוגרת מספיק ואתם מקיימים כבר יחסי מין אז רק סקס טוב חופשי מעכבות שנעשה מכל הלב יעשה את העבודה וזה לא מספיק שאתם כן עושים סקס טוב כי יתכן "שטוב" אתם מפרשים בכל מיני עכבות ומעצורים ובכלל לא מספקים אחד את הצד השני ואתם רק חושבים ככה שהכל בסדר, כדי שאייעץ ביתר אובייקטיביות את צריכה לתת לי פירוט של מה שאתם עושים ומה לא ואם לא נוח לך על גבי הפורום אני יכול לתת לידידה שלי שועלת קרבות שתישלך לך מסר הולך?

softangel

New member
אנחנו עושים

סקס 7\24 אנחנו שנה ביחד ובני 21 אתמול הוא אמר שהוא רוצה לצרף חבר לסקס איתי כי אני מולטיאורגזמית ובא לו שחבר שלו יראה איך אני גומרת אני מפחדת להגיד לו לא שלא יתעצבן עלי ויעזוב אותי

זיקן

New member
מנהל
את מזכירה לי פוסט שאני פירסמתי פה

תרדי למטה ותקראי או שתיתעלמי ואת בטוח בדרך לאבדון, אל תישאלי שאלות שיהיה ברור את עמדת ליפול וחזק.

softangel

New member
בלי רמזים

תעזרו לי ,לזרוק אותו ?הוא מניאק? הוא אומר שאני זיון נדיר, יש לי מבנה אנטומי שמאפשר לי ביצועים במיטה כמו שחקניות פורנו אבל על אמת מולטיאורגזמית בחדירה , רוצה גיוון ,אולי עם עוד זוג אומר שמת עלי ,מפנק דואג מטפל בי כמו במלכה

Jesuscrist

New member
הוא יעזוב בכל מקרה

ההבדל היחיד הוא אם יהיה לו שלישיה ברקורד או לא. לא ששלישיה עם 2 גברים נחשב

אין דבר כזה.

אל תסכימי לעשות שמיניות באוויר כדי 'לתפוס' אף אחד, או כדי להתאים את עצמך לפנטזיות שלו או כדי לגרום לו להתאהב. אף גבר לא שווה את זה. אם הוא לא התאהב בך בגלל מי שאת, ככה נטורל- אז הוא כבר לא יתאהב בך. ככה זה באהבה, או שיש או שאין.

מנסיון אישי

דווקא כשאני מתנהגת אליהם בצורה מניאקית הם רוצים אותי הרבה יותר, אבל ברור שמה שעובד אצלי לא בהכרח יעבוד אצל אחרת. אנחנו שונות. חוץ מזה זיקן צודק. גברים אוהבים תותחית במיטה ולא יעזבו אותה כל כך מהר.

איף... כמה שגיאות כתיב וניסוח...

אם יש דבר ממש דוחה זה גבר שכותב בשגיאות כתיב, ואני מניחה שזה גם דוחה אצל נשים. טרן אוף רציני.

זיקן

New member
מנהל
לא מסכים איתך בכלל

אני טועה המון במיוחד במסן שם צריך לכתוב מהר ואין זמן לבדוק את המילים ובכל זאת מיתכתב עם המון. זה אומר שאם זה לא מוצא חן בעיניך ואת פוסלת אותי על הסף תנסי עם מי שכותב פרפקט אבל מיתנהג במציאות כמו בהמה.

הנטיה הפופוליסטית כאילו יש רק שחור או לבן

היא מאד לא אינטליגנטית. הכרתי המון אנשים שהם גם מנומסים, טובי לב וישרי דרך, וגם כותבים בלי שגיאות. זה לא שיש או עלגים עם לב זהב או רהוטים בהמות. בן אדם רהוט וסביר הכותב בשפת אמו לא אמור לבדוק את מה שכתב כדי לתקן שגיאות. זה אמור לבוא לו נטורל, כתיבה ללא שגיאות כתיב.

גם אותי עילגים דוחים

אבל אני למשל, לא ילידת הארץ ורמת השגיאות שלי בעברית שואפת לאפס (חוץ מטעויות הקלדה פה ושם) לעומת אחרים, שהם כן ילידי הארץ ויש להם המון שגיאות בשפת אימם. אז כמו שאת רואה דארלינג, הכל יחסי... לדעתי רהיטות לשונית תלויה באופי ולאו דווקא בשפת האם שלנו.

נכון, בספרדית גם אין לי שגיאות כתיב

ואני מוכרחה לומר שפעם חיזר אחריי מנהל שיווק מצליח בחברה גדולה פה במדריד, ספרדי מבטן ומלידה, ויום אחד הוא שלח לי מייל עם שגיאות כתיב מזעזעות. מאותו יום סיננתי אותו.

זיקן

New member
מנהל
זה לא ככה בכלל

יתכן שאת בתחום הזה טובה כל כך שאת יכולה להרשות לעצמך לדרוש מאחרים הדדיות, גמני יכול להיות כזה אני אדרוש ממך שאם את רוצה להיות בקשר איתי אז עלייך לדעת להחליף סיפון מתחת לכיור (הלו את יודעת מה זה סיפון?) המיטבח ואם את לא יודעת אני לא מקבל אותך ובמקרה ואת יודעת יהיו לי דרישות נוספות כמו איך להרכיב מזגן או להחליף צמיג באוטו...

אני לא אינסטלטור. אתה כן נדרש לכתוב ביום יום

זה ההבדל בין הדרישה לידע בתחום ספציפי כמו שרברבות, לבין ידע כללי סביר, כמו כתיב נכון לפחות בשפת האם שלך. כאילו, באמת צריך להסביר דבר כזה?!

softangel

New member
אני פצצה

אני בת 22 שנים ,גוף מטריף ,ומולטיאורגזמית. לפעמים אחרי זיון ,אני חושבת שהוא מקבל התקףלב. לא מספיק בשביל הגיל שלנו

למעלה