ואת בוגרת מספיק ואתם מקיימים כבר יחסי מין אז רק סקס טוב חופשי מעכבות שנעשה מכל הלב יעשה את העבודה וזה לא מספיק שאתם כן עושים סקס טוב כי יתכן "שטוב" אתם מפרשים בכל מיני עכבות ומעצורים ובכלל לא מספקים אחד את הצד השני ואתם רק חושבים ככה שהכל בסדר, כדי שאייעץ ביתר אובייקטיביות את צריכה לתת לי פירוט של מה שאתם עושים ומה לא ואם לא נוח לך על גבי הפורום אני יכול לתת לידידה שלי שועלת קרבות שתישלך לך מסר הולך?
סקס 7\24 אנחנו שנה ביחד ובני 21 אתמול הוא אמר שהוא רוצה לצרף חבר לסקס איתי כי אני מולטיאורגזמית ובא לו שחבר שלו יראה איך אני גומרת אני מפחדת להגיד לו לא שלא יתעצבן עלי ויעזוב אותי
תעזרו לי ,לזרוק אותו ?הוא מניאק? הוא אומר שאני זיון נדיר, יש לי מבנה אנטומי שמאפשר לי ביצועים במיטה כמו שחקניות פורנו אבל על אמת מולטיאורגזמית בחדירה , רוצה גיוון ,אולי עם עוד זוג אומר שמת עלי ,מפנק דואג מטפל בי כמו במלכה
אל תסכימי לעשות שמיניות באוויר כדי 'לתפוס' אף אחד, או כדי להתאים את עצמך לפנטזיות שלו או כדי לגרום לו להתאהב. אף גבר לא שווה את זה. אם הוא לא התאהב בך בגלל מי שאת, ככה נטורל- אז הוא כבר לא יתאהב בך. ככה זה באהבה, או שיש או שאין.
דווקא כשאני מתנהגת אליהם בצורה מניאקית הם רוצים אותי הרבה יותר, אבל ברור שמה שעובד אצלי לא בהכרח יעבוד אצל אחרת. אנחנו שונות. חוץ מזה זיקן צודק. גברים אוהבים תותחית במיטה ולא יעזבו אותה כל כך מהר.
אני טועה המון במיוחד במסן שם צריך לכתוב מהר ואין זמן לבדוק את המילים ובכל זאת מיתכתב עם המון. זה אומר שאם זה לא מוצא חן בעיניך ואת פוסלת אותי על הסף תנסי עם מי שכותב פרפקט אבל מיתנהג במציאות כמו בהמה.
היא מאד לא אינטליגנטית. הכרתי המון אנשים שהם גם מנומסים, טובי לב וישרי דרך, וגם כותבים בלי שגיאות. זה לא שיש או עלגים עם לב זהב או רהוטים בהמות. בן אדם רהוט וסביר הכותב בשפת אמו לא אמור לבדוק את מה שכתב כדי לתקן שגיאות. זה אמור לבוא לו נטורל, כתיבה ללא שגיאות כתיב.
אבל אני למשל, לא ילידת הארץ ורמת השגיאות שלי בעברית שואפת לאפס (חוץ מטעויות הקלדה פה ושם) לעומת אחרים, שהם כן ילידי הארץ ויש להם המון שגיאות בשפת אימם. אז כמו שאת רואה דארלינג, הכל יחסי... לדעתי רהיטות לשונית תלויה באופי ולאו דווקא בשפת האם שלנו.
ואני מוכרחה לומר שפעם חיזר אחריי מנהל שיווק מצליח בחברה גדולה פה במדריד, ספרדי מבטן ומלידה, ויום אחד הוא שלח לי מייל עם שגיאות כתיב מזעזעות. מאותו יום סיננתי אותו.
יתכן שאת בתחום הזה טובה כל כך שאת יכולה להרשות לעצמך לדרוש מאחרים הדדיות, גמני יכול להיות כזה אני אדרוש ממך שאם את רוצה להיות בקשר איתי אז עלייך לדעת להחליף סיפון מתחת לכיור (הלו את יודעת מה זה סיפון?) המיטבח ואם את לא יודעת אני לא מקבל אותך ובמקרה ואת יודעת יהיו לי דרישות נוספות כמו איך להרכיב מזגן או להחליף צמיג באוטו...