איך תגיבו ש..

free soul

New member
איך תגיבו ש..

היטלר/ביצה תומכת או המגרבץ של הצ'אט שונא נכים?! וצוחק עליהם בלי הפסקה?! מה תגידו על זה?! תיתמכו? תגידו לו להפסיק לעשן סמים? מה....?

(משתעלת)

זה לא יפה לרדת על נכים בכלל! אני אוהבת אותך איך שאת.. ושימי זין על כולם שמעת אותי? את כוסית! חברה טובה והכל! תאמיני לי לא חסר לך כלום בחיים! אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מאודדדדדדדדד
נרקי

חחחחח יו מה את טמבלית

לא צחקתי על נכים פשוט הסברתי לך שיהיה לי בעיה לשכב איתך במצב כזה

free soul

New member
מה???????????....

אתה דפוק?! מי רצה להיזדיין איתך?! אתה לא מבין צחוקים?! הסמים עשו אותך רציני פתאום?! אולי תביא לי גם שאיהיה סוף סוף רצינית?! לך תחליף ניק ותיתמוך גם בביצה תומכת!

free soul

New member
אני אריב עם כל מי שלועג לי!

או לנכים! בושה וחרפה אני בתכלס לא אוהבת לריב בכלל. אבל כשזה מדובר בי? זה משהו אחר.. אז, דיי, חלאס.

טוב אממ די

אני אוהבת אותך וחבל לבזבז את הפרצוף היפה שלך בעצבים במקום בחיוך..
חחחחחחחחחחחחח יאללה תכיני שיעורים!

יכול להביא לך גמל.....

מאילת..... וגם כמה ויטאמינים.......גם לך וגם לגמל שפתאום אוהב ויטאמינים....... חה...חה....חה.....עוד מעט כל הגמלים בסיניי יהיו high.......high.......high....... כל הגמלים פתאום אוהבים ויטאמינים...... קשקשני 20.5.2004 אילת

האם להביא גמל לפריסול ?

נרקי, האם להביא גמל ל-free soul ? ראיתי שהיא ביקשה ויטאמינים....... גם הגמל שלי התחיל לאהוב ויטאמינים.....הוא כבר לא זז בלי ויטאמינים.... אז חשבתי להביא ויטאמינים גם ל-free soul.......וגם להביא לה את הגמל.....ככה שניהם יהנו ביחד מהויטאמינים................. את חושבת שהיא תרצה גמל בחניה ליד הבית שלה ??? קשקשני 20.5.2004 באחד האי שמים בדרום הארץ

למעלה