איך תגדירו אומץ???

איל באש

New member
אומץ ../images/Emo45.gif

כח מניע לעשות שינוי כח מניע להעיז אוצר שיש לנו ומדרבן אותנו להתפתח.

אושרת28

New member
אומץ לפי דעתי מלווה בפחד

שעליו צריך להתגבר ולנגוע בו ולשחרר אותו כי שאנחנו מפחדים אנחנו מתכווצים ונותנים לפחד לשלוט בנו. ואז אין לנו אומץ לעשות את מה שבאמת באותו רגע נתון רצינו לעשות. צריך לשחרר את הפחד ולהיות חבר/ה שלו ולתת לו שם ולהתייד איתו. ואז הוא יתפוגג... שיתוף: אני מאוד רוצה לעשות רשיון ויש לי פחד מוגדר ממבחנים אמרתי לעצמי, אושרת מגיע לך לעבור את תצליחי לעבור עכשיו את מצליחה לעבור וזה נותן לי פוש ללמוד לתיאוריה. אני אומרת לעצמי, היי תיאוריה חמודה כמה שאת יפה....(כמה שזה נישמע מצחיק...) והפחד מיתפוגג לאט לאט ואני מצליחה להיות מרוכזת יותר בלימוד מאשר ב יויי מה יהיה אם אני יעבור או לא... אוהבת אותכם מעודדת אותכם להיות כפי שאתם ללא שום תנאי מהסביבה

bflygirl

New member
יפהההה אימצתי לי!

ובכלל לדעתי חבל לבזבז זמן על פחד מה שיהיה יהיה בכל מקרה

sovlanit

New member
BFLYGIRL',אמת.ו-../images/Emo91.gif

מדי פעם אני מבקרת במקום מופלא שנקרא "אמא אדמה אבא שמיים". מוצאת שם המון דברים מעניינים.

sovlanit

New member
אושרת,

בטוחה שצליחי ללמוד וגם במבחנים [תאוריה/טסט]. תודה על דברייך. חיים נפלאים .

טוב אז הנה וידוי

אני בת 19 וחצי שעכשיו אחרי שבערך כל מי שסביבי עם רשיון נהיגה אני מתפנה לגשת לתיאוריה ולעשות רשיון. רק שתדעי שרק עכשיו הבנתי שהסיבה לכל הדחיות, הסיבה האמיתית הייתה שאני פשוט לא הרגשתי מוכנה לקחת את האחריות הזאת, על כלי שיכול להרוג אנשים ברגע אחד של חוסר ריכוז. עכשיו כשאני מרגישה שאני מסוגלת להתמודד עם זה אני לומדת בהרבה יותר כיף, שמחה רצון וחשק... בהצלחה!

sovlanit

New member
מגע הקסם

בטוחה שתצליחי בהכל תמיד. רשיון נהיגה? קטן עלייך.............

ניני5

New member
אומץ זה היכולת לממש חלומות.

והאמת זה די קל, אם יודעים להפריט חלומות=מטרות לצעדים קטנים שלא מפחידים. כל שינוי מביא מידה מסויימת של פחד ושיחרור בד בבד. פחד עוצר, ותחושת השיחרור מדרבן לצעוד קדימה. אם הפער ביניהם לא גדול, אפשר להתקדם בקצב נכון מבלי לזעזע מערכות, וגם יש זמן להסתגל לשינוי. אדם אמיץ משתנה כל חייו. אומץ אם כך = שינוי. אם אדם מפסיק להשתנות זה אומר שאבד לו האומץ. אני אישית עושה הפוך, קודם עושה שינוי גדול ואחר כך מסתגלת אליו. קודם קופצת לבריכה, ואחר כך לומדת לשחות. אבל זה ממש דורש אומץ קמיקאזי. חחחחחחחחחחח. אל תלמדו ממני.

sovlanit

New member
ניני ../images/Emo45.gif

אופס,אחרי שקפצתי למים את מעדכנת אותי?חחחחחחחחח

ניני5

New member
../images/Emo24.gif הי סובלנית, אין לך ברירה

אלא רק ללמוד לשחות. אבל קודם בטח תשתי המון מים עם כלור מהבריכה.

למעלה