איך שרה בחיים???

MoneyMaker 911

New member
איך שרה בחיים???

זה לא ספויילר ,רק השערה מבוססת שכנראה זה יקרה בעונה רביעית אבל איך זה הגיוני?? לא הראו את הראש שלה בתוך קופסא???

זה לא ברור מה שרואים.. כבר מהתחלה

הסתפקתי עם זה היא באמת, יתכן שזה סתם בובה, או משהו כזה החברה פשוט צריכים אותה בשביל ההמשך שמייקל לא ירדוף אחריהם. יש כמה רמזים במהלך עונה שלישית שהיא בחיים, יש לך מידע יותר ברור?

MoneyMaker 911

New member
מה הרמזים?

מעניין לדעת..תמיד הייתי בטוח שהיא כבר מזמן עמוק באדמה ועכשיו פתאום מחזירים אותה.. וזה שהיא תחזור בעונה הרביעית זה 100%.

איך אתה יודע שזה מאה אחוז?

רמז אחד אני זוכר ברור זה בסוף העונה כשאל מזמין את וויסלר להצטרף לחברה (או שההפך וויסלר מזמין את אלכס אני כבר לא זוכר) אז הוא אומר לו אם היא עשתה מה שהוא אמר..שרה.. נשמע שם ספק אם היא עשתה ועוד רמז קטן כשבורוז נפגש עם אל גיי בצריף הוא מספר לו שסוזן ערפה לשרה את הראש ו..הוא לא ראה כי הוא עצם עינים.. הוא רק שמע.. והאמת גם התמונה שהם נותנים לבורוז זה לא ככ נראה שרה, יש עוד כמה רמזים קטנטנים אבל תכלס אין הוכחה ברורה,

ושכחתי

כשרואים את שרה כשהיא בבית מול הפסל של ריטה, אז לא מראים אותה מקדימה רק מהצד וזה גכ לא נראה היא השער שלה שחור ומסתיר את הפנים. למה שהיוצרים לא יראו אותה?? אלא אם כן יש סיבה מיוחדת, כמו אולי זה באמת לא היא

ושכחתי

כשרואים את שרה כשהיא בבית מול הפסל של ריטה, אז לא מראים אותה מקדימה רק מהצד וזה גכ לא נראה היא השער שלה שחור ומסתיר את הפנים. למה שהיוצרים לא יראו אותה?? אלא אם כן יש סיבה מיוחדת, כמו אולי זה באמת לא היא

baroosh2

New member
אולי בגלל שהיא לא יכלה להשתתף בעונה 3 ו...

אוליי בגלל שגם היוצרים וגם היא אמרו שמחזירים ד"ר טנקרדי לעונה 4!!

קראתי תקציר של העונה הבאה-כנסו אין ספוילר

ואין שם התיחסות לעניין של הספר עם הקורדינטות וכל העניין הזה מה יכול להיות ששכחו מזה וויתרו על הנושא. גם אין איזכור לבחור ההוא שמייקל היה צריך לחלץ ההוא ששיחק אותה דייג.

אין מצב

חייב להיות שיסבירו מה זה הספר, לא נשמע לי הגיוני שיוותרו על זה, ואותו דבר עם וויסלר הרי לו שייך הספר ואל תשכח שהספר עכשיו אצל טי באג.. בקיצער זה חייב להיות חלק מהעונה הבאה. ומה בקשר לשרה?? מוזכר משהו בקשר אליה?? זה נכון שהיא חוזרת??? ואיפה באמת ראית את התקציר?

כןן כנס שלא יגידו שלא אמרתי ספוילר

חיה ונושמת ואם היו אומרים לי ספוילר לא הייתי נכנס אבל הליצן בטורק לא אמר באסה.

תום116

New member
ואוו

מאיפה מחזירים אותה עכשיו? אבל היא עזבה את הסדרה בגלל בעיות אישיות או משהו כזה. הללויה!

נכון כך הם אמרו שהיא עזבה

בגלל הריון וכו אבל כנראה זה היתה עבודה בעניים או שזה באמת נכון ורק הם חשבנו אולי היא תחזור בהמשך אז סידרו את זה שלא יהיה ראיות מוחצות שהיא מתה

הי הי בטח שיש שם איזכור (ספוילר)

לספר של וויסלר זה מה שכתוב שם שטי באג מחזיק בלי שהוא יודע מה המשמעות של מה שיש לו ביד..

למעלה