איך שחכתי? לברך את כולם פה בשבת שלום
LeAnnDylan Well-known member 7/4/07 #3 ../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gifשאלה מה הכוח של מייקה?
L lir972 New member 7/4/07 #4 לא ממש ברור אבל זה כוח מגניב ביותר. לא יודעת עד איזה פרק ראית, כך שאני לא יכולה לתת דוגמאות בלי להרוס לך. ומכל הכוחות שיש בסדרה, אני חושבת שהייתי שמחה מאוד שיהיה לי את של מייקה....שימושי
לא ממש ברור אבל זה כוח מגניב ביותר. לא יודעת עד איזה פרק ראית, כך שאני לא יכולה לתת דוגמאות בלי להרוס לך. ומכל הכוחות שיש בסדרה, אני חושבת שהייתי שמחה מאוד שיהיה לי את של מייקה....שימושי
N nanab2 New member 7/4/07 #5 הכוח של מייקה...../images/Emo58.gif? הוא לשלוט בטכנולוגי ככה נראה לי כי הוא יודע לתקן דברים שלא עובדים וצלהוציא כסף מכספומט בלי כרטיס
הכוח של מייקה...../images/Emo58.gif? הוא לשלוט בטכנולוגי ככה נראה לי כי הוא יודע לתקן דברים שלא עובדים וצלהוציא כסף מכספומט בלי כרטיס
E Evil Beast New member 8/4/07 #12 המונח המדויק הוא../images/Emo58.gif טכנופת'. זה כמו טלפת', רק עם מכונות. הוא "מדבר" עם מכונות, גורם להם לעבוד/לעשות מה שהוא רוצה.
המונח המדויק הוא../images/Emo58.gif טכנופת'. זה כמו טלפת', רק עם מכונות. הוא "מדבר" עם מכונות, גורם להם לעבוד/לעשות מה שהוא רוצה.
E Evil Beast New member 8/4/07 #16 לא האנה יכולה לקלוט שדרים. ז"א, לקרוא אימיילים, SMSים וכו' וכו'. כל דבר שקשור לרשת האל-חוטית במרחב. היא מין לוויין מהלך.
לא האנה יכולה לקלוט שדרים. ז"א, לקרוא אימיילים, SMSים וכו' וכו'. כל דבר שקשור לרשת האל-חוטית במרחב. היא מין לוויין מהלך.
N nanab2 New member 8/4/07 #17 תשים את הסימן של הספוילר../images/Emo58.gif ונכון האנה יכולה רק לקלוט תדרים אבל מייקה יכול לתקן דברים טכנולוגיים ולשלוט בטכנולוגיה
תשים את הסימן של הספוילר../images/Emo58.gif ונכון האנה יכולה רק לקלוט תדרים אבל מייקה יכול לתקן דברים טכנולוגיים ולשלוט בטכנולוגיה