איך שחכנו

RaZiK4

New member
איך שחכנו ../images/Emo152.gif

בתפקדות חודש יולי:p שם: מה עולה לי כשאני שומע '7': משהו מיוחד לחודש הזה: עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. מסטיק אהוב: סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? חודש מהנה לכולם:]

אנוכי../images/Emo178.gif../images/Emo134.gif

שם: דקלה
מה עולה לי כשאני שומע '7': צב עצהוב
משהו מיוחד לחודש הזה: קייטנה
לשלוט על ילדים זה לא קל
. עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. מסטיק אהוב: Orbit לסוגיו, הטעם נשאר יותר זמן
סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה
מראה
חופש מהנה

M o o M o o

New member
D:

שם: מיתר מה עולה לי כשאני שומע '7': יולי ויום הולדת ^^, משהו מיוחד לחודש הזה: יום הולדת P: עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. (יום נישואים להורים שליXD) מסטיק אהוב: זה כל הזמן משתנהP: סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? מאוורר

../images/Emo9.gif

שם: דניאל
מה עולה לי כשאני שומע '7': גם אם אין לך מזל פיייייייייס 7 7 7 נה נה נה... משהו מיוחד לחודש הזה:
האתון שלי ילדה היום!!!! איזה התרגשות!!!!! היא הייתה איזה שנה בהריון
והיום הייתי בשיעור מתמטיקה (כן כן, קורס קיץ
) ואמא שלי שלחה לי הודעה שהיא המליטה
ושלחה תמונה
וווווווווווווווווואי הוא כל כך חמוד! ישבתי ליידו שעות עכשיו וליטפתי אותו
וואי הוא כזה פשוש
אני סבתא! עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו: אני לא אוהבת את התאריך הזה
יומולדת של ילדה שאני שונאת
מסטיק אהוב: אמממממממממ וואלה לא יודעת..
סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? וילון~

T.T

שם: אסטר מה עולה לי כשאני שומע '7': מיליון 6-^ משהו מיוחד לחודש הזה: מכירת כרטיסים למי כימיקל עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. חחח אני מאושרת מסטיק אהוב: בזוקה סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? מיטה

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

שם: מיכל מה עולה לי כשאני שומע '7': שבוע משהו מיוחד לחודש הזה: אמממממ אין לי משהו מתוכנן עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. מסטיק אהוב: משהו חמוץ סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? חלון

../images/Emo26.gif

בתפקדות חודש יולי:p שם:מעיין מה עולה לי כשאני שומע '7':שה שה שה שה שה שה שה שה שה שה שה שבע!כיתה שבע חותמת קבע חחח אי אי..קיצור כיתה שבע מהגדמ"ז משהו מיוחד לחודש הזה:אני טסה מחר לגרמניההה וואיפי היי עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. מסטיק אהוב:מממ בטעם קולה סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה?אסקה חחח חודש מהנה לכולם:] תודה גם לכם!

ח0חו0ית1

New member
להלהלה

שם: דנע מה עולה לי כשאני שומע '7': 17
משהו מיוחד לחודש הזה: יומולדת למלא אנשים, לא כזה מיוחד אבל זה מה יש
עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. סבבה:ם מסטיק אהוב: החמוץ החדש הזה בטעם אננס סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? ת'יד שלי

מתפקדת

שם: צ'ארון מה עולה לי כשאני שומע '7': גם אם אין לך מזל, פיס, 777, גם אין לך מזל משהו מיוחד לחודש הזה: הפעם הראשונה שבקעו אותי אנאלית עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. מסטיק אהוב: אני לא אוכלת מסטיקים סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? את השכנה שלי מתקלחת עם חלון פתוח לחלוטין

galgol21

New member
מתפקדת!

שם:גל מה עולה לי כשאני שומע '7':אממממ...מספר רע! משהו מיוחד לחודש הזה:חופששששש!!! עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו:עוד שבוע יום השישי ה13... מסטיק אהוב:קוקטיליים של must סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה?מאוורר

אני!

שם: רותם מה עולה לי כשאני שומע '7': שמחר השביעי ביולי
משהו מיוחד לחודש הזה: הופעה של קרן פלס
עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. גם אני חשבתי מקודם
מסטיק אהוב: מנטה סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? בטעות הסתכלתי ימינה
טוב משמאל יש דלת
חופש נעיםםםםםםםםםם

RaZiK4

New member
אני:)

שם: רז מה עולה לי כשאני שומע '7': שטן משהו מיוחד לחודש הזה: מחנ"ק עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. מסטיק אהוב: אננס או כל דבר שקשור לקוקוס. סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה? מחשב [של אחותי:D]

N0 far

New member
אניאנאינאינאיאני../images/Emo3.gif

שם: חסוי מה עולה לי כשאני שומע '7': את השיר.. "גם אם אין לך מזל.. פאאאםם פאםם 7 7 7 גם אין לך לך מזל.... 70 אלף שקל.. כל יום!!!!" [אני חושבת שזה השיר:|] משהו מיוחד לחודש הזה: מועד ב' במט'? [?]
עוד מעט 7/707:p חחח סתם חשבתי על זה עכשיו. היה כבר
והיה נחמדדד=]] מסטיק אהוב: אני אוהבת מסטיקיםםםםם
כמעט את כולם..!! סתכל/י שמאלה, מה הדבר הראשון שאת/ה רואה?מראה.. [איכשהו
]

למעלה