איך שולחים???

doridoo

New member
איך שולחים???

הי,
בשנים האחרונות יש המון תלונות על תפקוד לקוי ביותר של דואר ישראל. איך אתם שולחים דרכם חבילה בדואר אם מישהו מזמין ממכם מוצר באטסי? בדואר רשום? האם זה מגיע? מה עושים אם לא? האם יש כאלה ששולחים איכשהו בדרכים אחרות?

תודה.

AmorArt

New member
לרוב החבילות מגיעות בלי בעיה

אם לא, חבילות שנשלחו בדואר רשום אקו או EMS מבוטחות בסכומים שונים,
את יכולה לפנות לדואר ואחרי תהליך מסויים הם מחזירים לך כסף לפי שווי החבילה ועד גובה הביטוח.
אקו זה דואר מהיר ויקר יותר שאפשר לשלוח דרכו למדינות מסויימות (בעיקר אירופה וארה"ב)
EMS הוא יותר מהיר מאקו וגם יותר יקר ממנו...
יש גם חברות פרטיות למשלוחים, אני אישית לא התעסקתי.
את יכולה לקרוא גם עוד מידע על המשלוחים ב"כלים ומידע" כאן בפורום- כולל שאלות נפוצות...

HadarEropa

New member
במה מקובל להשתמש בדר"כ?דואר רשום/אקו? כי ההפרש הוא די גדול..

בדיוק על זה אני מתעקבת יום שלם...
אני מנסה להבין האם להשתמש בדואר הרשום או באקו? מה מקובל בדר"כ? ראיתי שדואר רשום מגיע תוך חודש... ואקו לעומת זאת מגיע תוך פחות זמן אבל אין התחייבות להגעה(?) וגם עולה פי כמה (התקשרתי לדואר ישראל ולצערי לא קיבלתי תשובות :\) האם לקוחות באמת מוכנים לחכות חודש (אולי יותר?) עד שהמוצר שהזמינו יגיע ?

ואם כן רשום אז בחבילה/מכתב? אני הולכת לשלוח שמלות (לא כבדות, מקסימום 400 גר לשמלה) ואין בעיה עם קמטים בשמלה במיוחד אם יש אופציה של מעטפה קשיחה...
השאלה היא האם מבחינת אסטטיקה כדאי לשלוח בחבילה ? ההפרש על אותו משקל ממש גדול בין מעטפה לחבילה...

או שבכלל לתת אופציות שונות למשלוח למי שרוצה יותר מהר ואז זה מצריך פרופיל שליחה? או שזה כמו "פריט" שמזמינים בנוסף לפריט הרצוי?
כבר עשיתי ליסטינג אחד וכשאני מסתכלת על איזור Shipping & Policies בתצוגה המקדימה אין שם כלום :\

סליחה על החפירה,קצת (הרבה) מבולבלת...

AmorArt

New member
יש אפשרות להציע כמה רמות משלוח לאותו מוצר

כשאת מגדירה את פרופיל המוצר את יכולה להכניס על פי המחירים של דואר רשום (את יכולה לבדוק מה המחיר באתר הדואר- יש מחשבון מחירים ואת אמורה לבדוק לפי "צרור קטן"- לא חבילה ולא מכתב...)
בנוסף את יכולה להוסיף Shipping upgrades ולהכניס מחירים של אקו
את מעדכנת בכותרת המשלוח ובפולסי (ואפילו בפירוט המוצר אם את רוצה) מה צפי זמן ההגעה של כל משלוח והלקוחות עושים את הבחירה שלהם...
&nbsp
לדעתי השימלה עצמה צריכה להיות עטופה ואז בתוך מעטפת נייר או מעטפת שקית (plastic mailing bags) אין צורך בקטון...
&nbsp
אני ממליצה לך להיכנב כאן בפורום ל"כלים ומידע" יש שם שאלות נפוצות וקישורים להסברים שיכולים לעזור לך בהמשך...
&nbsp
בהצלחה

למעלה