איך שולחים ציור על קנווס לחו"ל?

simon5570

New member
לי יש אותה הבעיה. מצאתי פתרונות לכך.

במידה ותסבירי מה בדיוק הבעיה שעומדת בפניה אשמח לנסות לעזור לך. לדוגמא אני צריך לשלוח לשתי תערוכות אחת בניו-יורק והשניה בהונג קונג ציורי שמן על קנבס גדולים. בניו יורק אסור לי להכניס אריזות מעץ.(חוק חדש) מארז בגליל לא בא בחשבון כי הצבע נסדק כמו כן יש בעיה של רטיבות במהלך המישלוח דבר שיכול לפגוע בציור (תתפלאי לדעת כמה ציורים נפגעים מכך שהם מושארים בחוץ כשיורד גשם בנמל התעופה בהמתנה לשילוח) ולכן צריך לעשות מארז פלסטיק להגן על הציור. בקיצור צריך למצוא את החברה הנכונה שתעשה מארזים טובים ותעמוד בלוח זמנים ובמחיר סביר. במידה ומעונינת אתן לך טלפון של החברת שילוח שאני עובד איתה. בברכה יעקב.

פלסטיק? לא נראה שזה טוב

אם אני שולחת ציור ועוטפת אותו בפלסטיק, עדיין עם כל הבלגן שהולך בשדה תעופה, הרי לא בדיוק שומרים על כל המשלוחים והם לא בדיוק עדינים שם, כך שפלסטיק יכול להשבר ואז הבד ציור יכול להקרע לא? בפדקס איך בדיוק אורזים?

simon5570

New member
עטיפת הפלסטיק היא רק אריזה ראשונית נגד מים .

אחכ צריך לארוז את הציור בקרטונים או ארגז עץ להגן על הבד מפני קריעה. עד כמה שהצלחתי לברר אצל שלושת הגדולים : פדקס UPS ו DHL הם לא עוסקים באריזות בעצמם. DHL הפנו אותי לאורז מקצועי שהם עובדים איתו. לצערי הנ"ל עושה רק ארגזי עץ.בעלות של כמאה דולר,תלוי בגודל הציור. מכיוון שהגלריה בניו יורק מסרבת לקבל אריזות עץ נאלצתי למצוא פתרון אחר. במידה ואין לך בעיות של "סירוב של ארגזי עץ ע"י המקבל" ממליץ לך לשלוח דרך DHL. המחירים שלהם הם הזולים ביותר והם גם לא מערימים קשיים על משלוח דברי אמנות. שאר החברות דורשות מסמכים מיוחדים והצהרות חתומות כשהדבר מגיע למשלוח של דברי אמנות.וגם המחיר של המשלוח הוא יקר יותר. דבר נוסף ב DHL יש לך ביטוח ללא תוספת פרמיה של עד 500 דולר אמריקאי. אני אישית עובד עם חברת שילוח פרטית מקצועית מאוד אבל גם יקרה יותר. במידה ומעונינת אשמח לתת לך טלפון שלהם. בהצלחה.. יעקב.

איך לעשות את זה?

נראה לי שאם אני שולחת ציור שלי לחו"ל עדיף לי ללכת על ה- THE BEST בלי לקחת סיכונים מיותר שיקרה משהו לציור מאשר להתפשר ולהיות על קוצים. יש לי שאלה נוספת, ברגע שמשהו קונה ציור שלי מחו"ל, אני קודם כל מבקשת שישלח את הכסף או קודם שולחת?

למעלה