איך שוברים בקבוק לשניים?

• פותח הנושא ligut
  • פורסם בתאריך

ligut

New member
איך שוברים בקבוק לשניים?

אני צריך לשבור בקבוק לשני חלקים ( חלק עליון, חלק תחתון, וקצת שברים ) איך אני עושה את זה בלי לשבור את הבקבוק לרסיסים...
אני מקווה שהבנתם... תודה מראש!

עושים ניסויים!

זה הכי כיף! אוקי ועכשיו ברצינות: אין לי מושג, בטח מישהו כבר יענה משהו יותר חכם.

יש מכשיר יעודי לדבר

ניתקלתי בו אצל חבר שעשה דברים שונים עם השאריות. אולי בחנויות ל"עשה זאת..." זה נראה כמו האביזר שיש במוסכים לפתיחת מסנן שמן רק מה, עם סכין יהלום במרכזה. מקווה שעזרתי. בהצלחה!

shtut

New member
לך לזגג...

תומכת גם כן בספר הטלפונים, הפעם תחת "זגג" ואם תמצא בחנויות טמבור את הסכין המדוברת.. מה טוב. בהצלחה

הכי בטוח...../images/Emo22.gif

ללכת לזגג או לכאלה שחותכים מראות ,יש להם מסורי יהלום שמיועדים לחיתוך זכוכית,אתה מסמן והם פשוט יחתכו לך קו ישר. אם בא לך להתעסק עם זה בעצמך,אתה מוזמן לקחת דרמל (DREMEL) שזה מכשיר מעולה לכל מיני חיתוכים ושיופים ועבודות טקטורה שונות ומשונות,משתמשים בו הרבה סטודנטים לעיצוב המוצר,תלך לרשבל,חנות שנמצאת ברח' אלנבי ומתמחה בכל מיני ראשים מיוחדים לחיתוך,שיוף ,ניקוב וכד' וכל מיני אביזרי צורפות,תיקנה שם ראש מסור יהלום לזכוכית,תסמן קו על הבקבוק ותשתדל לצאת ממנו רק קצת... בהצלחה, יפעת שגב

ligut

New member
תודה רבה לכולכם!

לאחר יום מתיש ברחבי ת"א, ובעזרתם הנדיבה של זגגים רבים, הגעתי למקום שמייצר כלים למעבדות רפואיות ( מבחנות וכאלה), ושם חתכו את הבקבוק!!! הבחור עבד קשה... היה שווה את הסכום הסימלי...

תלתן3

New member
בקבוק ל2

היי בכל זאת אם אתה רוצה לעשות את זה לבד(וכדאי שכולם ידעו) הנה הפטרון קודם כל וחשוב אמצעי בטיחות 1משקפי מגן 2כפפות בד 1מחממים את הבקבוק לטמפרטורה גבוהה בהדרגה(על מנת שלא יתפוצץ) מחמים על להבה מים חמים לא מספיק 2 מניחים על האזור שרוצים לחתוך חוט רטוב- הבקבוק מתבקע מייד שוב יש לזכור אמצעי בטיחות בברכה תלתן

למעלה