איך רואים במפה?

איך רואים במפה?

אם בכלל- הריון (עם תאומים) או בלי.. איזה שינוי רואים? רעיונות? מישהי שאני מכירה פתאום נקלטה בגיל מתקדם ואני מחפשת את זה במפה..

nomi12

New member
לדעתי זה קשור

איכשהו ליופיטר, אולי מרקורי כשליט מזל תאומים ויופיטר, מרקורי משמעותי אולי בקידומים. יתכן ואולי גם שבתאי מעורב - שבתאי מציין גיל מתקדם. צריך לראות גם בקידומים וגם במעברים.

נראה לי שיש שם לילה עכשיו, בקוסמוס..

נסי להעלות מפה מאסטרו קום שבה אפשר לראות משהו, ולא להאיר עם פנס.

אחיקם ר

New member
אגב, היא אמורה ללדת במזל תאומים?

פשוט לינדה גודמן כתבה שביוני, במזל תאומים כלומר, מתרחשות מרבית לידות התאומים... ואם היא נכנסה עכשו להריון - זה יוצא קרוב...

אחיקם ר

New member
מממ....

לא שאני כזה מבין גדול... אבל ישר הלכתי לבית 5 (ילדים), ומה שמעניין שאוראנוס, שליט בית 4 (משפחה) מתהלך שם.... העניין הוא שהוא כבר שם הרבה זמן כמדומני, מתי היא נכנסה להיריון? אולי זו לא הסיבה בכלל... סתם השערה שלי...מה שכן שבתאי בבית 5 בהחלט מסביר את הגיל המתקדם.... מעניין גם ששליט 5 בבית 4 (גם הרבה זמן)...

התחלת טוב - עכשיו תמשיך:

אותו אורנוס מפעיל עכשיו ממול את פלוטו, שליט האופק. המולות הזו עשויה להביא איתה הפרייה מעניינת, מה גם שיתכן שזה קשור בשינוי בבית או עם האב (בית 4) שהיא עוברת. יתכן שיש בזה משהו של משפחה מורחבת, אם כי בצורה מלאכותית.

אחיקם ר

New member
למה הכוונה במשפחה מורחבת?

אגב, המולות שאתה מדבר עליה מתרחשת כבר די הרבה זמן, לא? בהתחשב בזה שאוראנוס 2 מעלות אחרי מולות מדוייקת, והם כוכבים איטיים.... יש עוד משהו שמפעיל את כל העניין הזה? אני מצרף מפת קידומים לכל המעוניין ---> מצטרף לשאלתו של אש - מה החודש המדוייק?!

אחיקם ר

New member
לא יודע אם זה קשור, אבל זה מה שאני מוצא

מעניין בקידומים; מאדים מקודם עושה היבט מדוייק לצדק לידתי (אם נעמי כבר הזכירה את צדק) - ועוד באריה, מזל הילדים! מכיוון שמאדים בבית 11 וצדק ב-9, יש פה בהחלט סוג של "התרחבות". אבל פה אני סתם משתעשע עם הרעיון. עוד היבט מדוייק יש בין השמש (שליטת אריה), שנמצאת בבית הראשון, לבין פלוטו שהוא שליט האופק (גם הוא בבית 11). ההיבט הזה הוא של ריבוע... ומזכיר קצת את מה שכתבת על האב קודם, רק שבמקום שליט 4, השמש נפגעת - צורה אחרת לאותו הדבר, לא?

מצטערת שלא התייחסתי

פשוט לא ראיתי את השרשור, חשבתי שהוא נמחק. היא נכנסה להריון באמצע מאי. בסוף לא הבנתי האם יש משהו במפה הנטלית או המקודמת שגורם להריון בכלל ושל תאומים בפרט?

למעלה