איך קוראים.....

Latina Si si

New member
איך קוראים.....

את ספר תהילים? שבת שלום ושבוע טוב! אני מעוניינת להתחיל לקרוא תהילים. אני יודעת שיש גם חלוקה לימי השבוע - האם אני צריכה לקרוא 100 עמודים ביום? (על 100 עמודים רשום ליום ראשון) אשמח לקבל הסבר והמלצות נוספות לאופן קריאת ספר קדוש זה. תודה

שלום לך

את יכולה לקרא ,כול יום את היום שלו, ראשון מפרק א-------כט, שניל---------נא, שלישי נב---------עב, רביעי עג-----------פט, חמישי צ---------קן,שישי קז-------קכ, ושבת קכ ------------קנ. או שאת רוצה את מוזמנת להיצטרף אלנו לקבוצה שקראת כול יום ספר שלם של תהילים,מחולק ל6-8 פרקים קבועים ומשתנים, אם את מעוניינת שלחי לי מסר ,

Latina Si si

New member
שלום ותודה רבה! ../images/Emo57.gif

הסידור שכתבת לי לגבי איזה פרקים קוראים בכל יום עוזר לי מאוד. הבנתי שאת מאזור הצפון- אני מהדרום - בכל מקרה הייתי שמחה להצטרף לקריאה אך עניין המיקום זה קצת בעיה. ושוב תודה!

asaf2000

New member
תשובה

את יכולה לקרוא איך שבא לך, מתי שבא לך וכמה שבא לך. לשם נוחות התהלים מחולק לפי ימים בשבוע וימים בחודש כך אפשר לסיים את התהילים כל שבוע\חודש, אז אם את רוצה את יכולה לקרוא כל יום את התאריך של החודש שזה יוצא בסביבות 10 פרקים או את הספר של אותו יום (מה שכתוב "ליום ראשון וכד'.."). לאתר שמסביר על ספר תהילים כנסי לכאן

למעלה