אה, ואין עוד שידורים לפרק.
B Britney The Queen New member 1/10/06 #8 אני יודעת, ביקשתי לדעת את השעה שבה הסדרה שודרה ביום שישי בערב.. אתה יכול לענות לי על השאלה הזו? תודה
B Britney The Queen New member 1/10/06 #3 נצל"ש- אתמול היה שידור חוזר של הפרק האחרון מהסדרה "אי צדק" מישהו יכול לומר לי באיזו שעה שודר השידור החוזר? תודה לעוזרים
נצל"ש- אתמול היה שידור חוזר של הפרק האחרון מהסדרה "אי צדק" מישהו יכול לומר לי באיזו שעה שודר השידור החוזר? תודה לעוזרים
B Britney The Queen New member 1/10/06 #7 כשאמרתי הפרק האחרון לא התכוונתי לפרק האחרון בסדרה, התכוונתי לכך שזה הפרק האחרון ששודר בכל אופן אתה יודע אולי איך אפשר לדעת באיזו שעה היה השידור החוזר של הפרק ביום שישי?
כשאמרתי הפרק האחרון לא התכוונתי לפרק האחרון בסדרה, התכוונתי לכך שזה הפרק האחרון ששודר בכל אופן אתה יודע אולי איך אפשר לדעת באיזו שעה היה השידור החוזר של הפרק ביום שישי?
D DevilGirl92 New member 1/10/06 #6 מדברים על פרק 12 מה לכל הרוחות זה אמור היה להיות? פרק כל כך גרוע ועוד אחד לפני הסיום נקווה שהפרק הבא יהיה טוב יותר.
מדברים על פרק 12 מה לכל הרוחות זה אמור היה להיות? פרק כל כך גרוע ועוד אחד לפני הסיום נקווה שהפרק הבא יהיה טוב יותר.
V vand New member 1/10/06 #10 למה? אני לא יכול להגיד שהיה פרק מעולה אבל הוא בכלל לא היה גרוע. פרק ממוצע כזה.
D DevilGirl92 New member 1/10/06 #11 אממ פשוט כך זה נראה כאילו הם בכוח רוצים להוציא אסירים ועוד המקרה היה משעמם ופשוט פרק חלש