איך קוראים לשיר?

• פותח הנושא nird7
  • פורסם בתאריך

nird7

New member
איך קוראים לשיר?

יש שיר שיש לו ריקוד שורות (סלסה?) שנראה לי שהוא משולב - ספרדית עם אנגלית. הפזמון הוא משהו כזה: vamos a bailar el rythmo de la noche איך קוראים לשיר ומי המבצע?

Scop

New member
Paola & Chiara - Vamos A Bailar

לא בטוח אם זאת הגרסאה שאתה מחפש..

MoranD21

New member
אני גם רוצה

אהה באמוס אה ביילר אל מיזמו דה לה נוצ'ה גם אני רוצה לדעת איך קוראים לשיר???

ריקודי שורות והקשר שלהם לפורום

הפורום שלנו עוסק יותר במוזיקת הסלסה ופחות בריקודי שורות (ריקודי שורות זה לא סלסה) ומכאן שחברי הפורום מתמחים יותר בנושא הסלסה ופחות בריקודי שורות (רובם לפחות - ככה ידוע לי). ההודעות על ריקודי השורות לא נמחקות מפני שברוב מסיבות הסלסה נותנים במה גם לכמה ריקודי שורות בערב והפורום אמור לענות לחובבי הסלסה שמן הסתם מבלה במסיבות הללו.. שומע ורוקד בין היתר לצלילי ריקודי השורות ובגלל זה מדברים על ריקודי שורות בפורום סלסה.

XUXA141

New member
הי, אני ח-ו-ל-ה על שורות..

בתור ברזילאית, הגעתי לסלסה מתחום השורות מלפני שבע שנים, מהקוקולוקו. מה שאני הכי אוהבת בשורות זה שקודם כל יש אפשרות להוביל ולתת שואו ( ולגרום לכולם לעשות מה שאתה עושה) ושנית כי יש את ה"עדר" וכולם עושים אותו דבר באותו זמן. חוצמזה, במיוחד בשירים הברזילאים יש כל כך הרבה חושניות,כל כך הרבה תנועות סקסיות, פשוט תענוג.

הממ

לא אמרתי שאני לא אוהב ריקודי שורות .. כאילו תלוי! אצלי במחשב אני שומע מוזיקה ברזילאית - בעיקר בוסה וסמבה - Olodum אני ממש אוהב ומתחבר למוזיקה הזו
אני רק לא אוהב את הריקודי שורות הספציפיים ששמים בד"כ במועדונים ובגלל זה גם נדיר לראות אותי רוקד ריקודי שורות במסיבות סלסה (לא כמו פעם..
)

למעלה