איך קוראים לפרק

Rachel Green

New member
איך קוראים לפרק

הראשון של העונה החדשה???(באנגלית כמובן) תודה מראש שלכם רייצ´ל

yulki

New member
קוראים לו

charmed again ואם את רוצה להוריד אותו, יש לו שני חלקים... ואת יכולה גם לחפש ב- 401... בהצלחה.......(כולם כבר יודעים שצריך הרבה מזל שמורידים אותו...
) גל

Diva Star

New member
איך קוראים לפרק האחרון

בעונה השלישית?! וד"א צריך לכתוב - 4X01 - ולא 401

Diva Star

New member
אני אנצל את השרשור הזה...

לטובתי..
^_^ כשכתוב לי בקאזאא במהירות (speed): 7kb/s ~בין 7 ל-8~ זה נחשב מהיר?

Diva Star

New member
וול...

אין לי מושג איזה מודם יש לי.. אבל זה עכשיו על 15 kb לשניה...

Paige

New member
זה כבר יותר טוב :)

איזה מגניב! D: אבא שלי קנה לי את הכרית הזאת בצורת לב עם ידיים מאיקאה! D: איך רציתי כזאת! D:

Diva Star

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

לפני כמה זמן מישהו/י ביקש/ה שמי שיש לו יפרסם כאן תמונות של ספר הצללים... כשהוא/היא ביקש/ה לא היה לי.. אבל עכשיו יש לי ואני אפרסם..
לקחתי רק את היותר מובנים אבל יש עוד באתר הזה: http://www.phoebe-halliwell.com ב-spells

Paige

New member
תודה!

ואיזו מהממת התמונה של אליסה עם הספר? יש לי את המגזין הזה.

אתה צוחק?! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif(כנסו זה חשוב)

לי יש ADSL וזה מוריד לי בעיקר במהירות אפס נקודה משהו ולפעמים 4-5 KB... אוי ואבוי... מה אני אעשה???

Ophel McNeil

New member
אנשים, לפני שלין תשתגע ותמחק הכל-

היא פתחה לוח (תסתכלו למעלה, בלוחות) מיוחד להורדות פרקים, ועדיף שתדברו שם. כי השיחות הבלתי פוסקות על קאזה כאן עולות על העצבים. אופל.

Diva Star

New member
אני יודעת שזה מעצבן...

פשוט כבר פתחו את השרשור הזה וניצלתי אותו לטובתי..

אוף!

אולי די כבר להכתיב בדיוק מה צריך לעשות בפורום??? זה פורום! באים לכאן כדי לחלוק דברים וקבל עזרה. וגם אם זה לא מאה אחוז קשור לנושא, זה קשור! ואם תשאלו אותי, האנשים שמכתיבים לנו כל הזמן מה צריך לעשות, וכל תנועה שאנחנו עושים אומרים שאסור - הם אלה שהורסים את הפורום! *חח סלחו לי אני מעוצבנת בגלל אי-אר... דנה!

Ophel McNeil

New member
קודם כל, אם תשימי לב, לא אמרתי מה

כן או לא אסור לכתוב. לין מבינה שאנשים צריכים לדבר על הורדות, קאזה, וכו´, ולכן פתחה בשביל זה לוח מיוחד, אני רק הפנתי ללוח. דבר שני, הפורום נפתח כדי לדבר על מכושפות (מה שאנחנו עושים מצוין... :), ולא על איך מתפעלים את קאזה, ולא רק זה, אלא שאנשים גם לא משרשרים, וכל פתיל חדש שנפתח- דוחק למטה פתיל אחר. עכשיו, תנשמי עמוק, תזכרי שאני לא אי-אר, ותחזרי אחרי עשר פעמים: "יש לנו פורום מצוין ואף אחד לא מנסה להרוס אותו". אופל מקניל.

אוקיי...

אההם... אז עשיתי מה שאמרת, וזה עזר... אז *מזילה דמעה* מצטערת על ההתפרצות הפצפונת הקטנטונת שאף אחד לא שמם לב אליה (*מסתתרת מאחורי הקיר*) שהייתה לי מקודם
ולנושא הבא (אֶההה, לא.), על איזה לוח את מדברת?

למעלה