איך קוראים לזה ?

קמגארו

New member
איך קוראים לזה ?

אז כבר הרבה זמן רציתי לפתוח את הדיון הזה.... נכון לכול גיבור יש שם קוד כזה ממש "מגניב" אז למה ?! פעם כשהם היו צרייכים להחביא את הזהות שלהם אז זה עוד בסדר אבל בימנו לקרוא למשהוא וולורין כאילו: "היי בוקר טוב וולורין " זה פשוט....אמ....טפשי ! (לדעתי) אני תמיד קוראת להם בשמותייהם הפרטיים אבל אז מסתכלים עליי במין מבט של מי זה ומי את ?! אז מה אתם מעדיפים שמות קוד או שמות אמיתים ? אני חושבת שהעמדה שלי בנושא בורוה .....וולורין....צייקלופ....חחחחחחחחחח......!!!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמסנג'ר עכשיו! ואמממ

אני חושב שצריך לקרוא להם בשמות הפרטיים רק בין אנשים שמכירים אותם.. בין אם אלה מעריצים שרופים או השמויות שכרובות יותר לדמות המדוברת ^^

DDN

New member
לצ'ופצ'יק של הקומקום קוראים זרבובית

שם הקוד, הוא לאלו שלא מכירים אותם. הציבור יקרא לסופרמן סופרמן. לויס, ברוס (באטמן) ודיאנה יקראו לו 'קלארק' אותו דבר עם האחרים. בפני 'זרים' יקראו ללוגאן "וולברין" בכל מקרה, הם עדיין צריכים להסתיר את הזהות שלהם. מי שמכיר אותם הוא המיעוט. הם לא ירצו שכל העולם ואישתו ידעו מי הם באמת.

מומייגי

New member
נראה לי שהיא התכוונה

איך אנחנו רוצים לקרוא להם. אני הייתי בוחרת בשמות קוד: סופר-חמוד סקסי-בוי כוסון-על וכו' וכו'... לא, אבל באמת, יותר כיף השמות הפרטיים כי זה נותן תחושת היכרות ושייכות. בובי דרייק הרבה יותר כיף מ"אייסמן".

DDN

New member
נכון, אבל בשיחה עם חדשים בתחום

כולם ידעו מי זה אייסמן, אם נאמר בובי דרייק, נתקל במבטי WTF? מה גם, שזה קצר יותר.

קמגארו

New member
תלוי באיזה מיקרא....

לדוגמא בצייקלופ או סקוט ? נידמה לי שסקוט זה יותר אנושי חחחחחחחחחחח אנושי כאילו הוא מוטאנט חחחחחח צחוקים.....

DDN

New member
גם מוטאנט הוא אנושי.

הלאה עם הגזענות! אותך לאריק! השאלה הגדולה היא - הכוונה היא שאנחנו נקרא להם, או השמות שהם משתמשים?

קמגארו

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח !

כן אריק קח אותי עכשיו מוות למוטאציות !!! מוטאאאאאאאאאאאאצצצצצצציה !!!!! איך הם היו אומרים את מצחיק בסידרה נכון ? בכול מיקרה......הכוונה היא איך אנחנו ניקרא להם....

DDN

New member
הכל תלוי בהקשר ובנוחות.

סקוט סאמרס נשמע הרבה יותר טוב מסייקלופס, אבל סופה הרבה יותר קל מאשר אורורו מונרו. בנוגע לקלארק/ברוס/פיטר/סופרמן/באטמן/ספיידרמן, זה תלוי בהקשר השיחה. הדבר הנפלא, הוא שפשוט אפשר לגלוש משם לשם, כדי לא לחזור עליו יותר מדי פעמים בשיחה.

sutul

New member
אתה שוכח משהו

פיטר פרקר, ג'ונס ג'ינה ג'ימסון ועוד שאני לא זוכר כרגע.. אהה נכון ברוס באנר... סטן לי אמר בראיון עם הבמאי קווין..קווין..!@? מה השם המשפחה שלו!?!!??!.... קווין סמית' יכול להיות!?!?? לא משנה... שהסיבה לשמות הקלים ובמיוחד לשמות עם שהשם הפרטי ושם המשפחה זהה זה כי לסטן לי אמר שיש לא חרא של זיכרון אבל כשהוא היה רואה PP הוא היה ניזכר מי זה ספיידרמן ומה העלילה ומי הדמות בדיוק..

Tiki Torch

New member
זה לא הכי טיפשי...

זה תלוי יש מלא שלא מכירים את השמות האמיתים של הדמויות וחוץ מזה האדם והאישיות מאחרוי המסכה הם דבר שונה לגמרי יש הבדל ענק בין ברוס ווין לבין באטמן ואני אף פעם לא אקרא לבאטמן ברוס כי הוא אדם שונה לגמרי אחרי שהוא לובש את המסכה והשמות קוד לרוב הם ה-אישיות של הדמות או במילים אחרות גיבור על הוא בן אדם שסובל לרוב מפיצול אישיות ושצריך להתייחס לשניהם בצורה שונה לגמרי כי הם לא אותו אדם הם רק במקרה חולקים אותו גוף...אני חושב שאיבדתי את הפואנטה שלי קצת אז אני אפסיק....

knite

New member
לי יש תפיסה שונה לחלוטין...

לפי זווית הראיה שלי לכל עניין הכינויים של גיבורי העל יש מספר סיבות הסיבה הברורה: שהיא על מנת להגן על הזהות האמיתית שנמצאת מאחורי מסיכת הגיבור. הסיבה ההרואית, כמו שאני אוהב לכנות אותה! גיבור על ללא כינוי מפוצץ לא ירשים ויטיל מורא על הקוראים ועל אויבייו באותה מידה אם במקום "סופר-מן" יקראו לו קלארק! דמיינו לעצמכם שודד בנק שנחרד לגלות דמות מרחפת מעליו ואז הוא נזעק "אוי לא!!! זה קלארק קנט!" נשמע די טפשי לא?! והסיבה האחרונה היא ששם פרטי, הוא דבר נפוץ, כלומר בעולם יש המון אנשים עם השם פיטר, ברוס ודיינה (וונדר-וומן) מה שעלול לגרום לבילבול כאשר תגיע דמות כלשהי שיש לה אותו שם כמו לדמות אחרת ולכן הכינוים פוטרים בעיה זו, מפני שכינויים ניתנים להמצאה, ככל העולה על הדעת ומנקודת המבט של האדם שמאחורי הקומיקס, הוא צריך להתמודד עם בעיה אחת פחות, הוא לא צריך לחשוב גם על שם פרטי שלא חשבו עליו!!!

קמגארו

New member
ווואווו.....

באמת לא חשבתי על זה ככה עד היום..... האמממ אולי אני אשנה את דעתי.....ואולי....לא ! אבל זאת בהחלט נקודה טובה !

למעלה