איך קוראים לזה

קובי 9

New member
איך קוראים לזה

שמרוב שאדם `דבוק` ברבו,מהתלהבות ודבקות,הוא מדבר על שאר הרבנים כאילו הם חבירים שלו מהגנון, שהוא סיים לפני שנתיים?

לכל

לכל דבר צריך שם...? אתה שואל "איך קוראים לזה" כאילו נשכחו מזכרונך מילים בשפתנו... בלי קשר קוראים לזה לדעתי...חוסר יראת שמיים

odery

New member
נראלי שהוא רצה לשמוע איך כל 1 מאיתנו

מגדיר אתזה אני הייתי קוראת לו 'ערל',זה שם כזה שאני נותנת לכל דוס שחש מעצמו אליהו הנביא,אבל זה רק אני:)

odery

New member
אני עושה פייד אאוט בהדרגה

להפסיק לך אותן בקאט יהיה בעייתי:)

קובי 9

New member
התבלבלתי כי..

מה הוא מצפה שבעולם הבא רבו יעמוד על כס השופט שם ויעשה לו פרוטקציה כי הוא דיבר נגד בר פלוגתו,אז איך קוראים לזה חוסר תשומת לב ,או,טעות זדונית או אכל לקה ושילם ,או טמבל שמכניס את אפו לעניינים לא לו ,או טיפש שעושה את העבודה השחורה לאחרים ויום חד הוא יגלה שכולם מזלזלים בו?לעזאזל אני מבולבל,אני מחפש מישהוא שיעשה לי סדר.

אומרים

אומרים את זה כך...."מתנצל...אבל יש לי בעיה בהבנה, תוכלי בבקשה להסביר שוב...?"

בהתחלה

בהתחלה אמרתי שהייתי קוראת לו חסר יראת שמיים, כי מי הוא שיבקר רבנים, רבנים הם סוג של נביאי הדור, שליחי הקל ולא משנה לאיזה מגזר הוא שייך, כמו אלה שקוראים לרב קנייבסקי "חיים" או אלו שיקראו לרב עובדיה יוסף "עובדיה" רק בגלל שהדעות שלו לא מוצאים חן בעינהם. אח"כ אמרתי שזה אדם ללא מוח וללא רסן, כי אדם שמרשה לעצמו לדבר בצורה כזאת, זה מוכיח עד כמההמוח שלו ריק והוא לא יודע לקבל אנשים שלא בדעותיו, היום בלשוננו זה נקרא לא פתוח לקבל אנשים ששונים ממנו, הוא לא חייב ללכת לפי דעותיהם, אבל לכבד אדם באשר הוא זה ענין מאד בסיסי בחיים, וחסר רסן- אדם צריך גבולות וברגע שאדם מרשה לעצמו לדבר על רבנים בצורה מזלזלת, ולא משנה שהוא לא בדעותיו, זה מראה עד כמה אין לו גבול ורסן, כי יש דברים שהם בגדר שלא יאמרו או לא יעשו... אני מקווה שזה כרגע מספיק מובן ומוסבר...לדעתי יותר מדי מפורט....אבל אם זאת בקשתך...כיבדתי...

למעלה