איך קונים את זה???

The Guardian17

New member
איך קונים את זה???

אני כבר לא מבין. כל פעם שאני בא לקנות ג'ינס או מכנס ארוך אחר - אני נמצא בבעיה. כל דבר קטן שמה מפריע לי, ולא קשור למידה כי אני 38 ככה, אבל זה לא יוצא נוח!! ולא משנה איפה אני רואה אותו, והוא פתאום ארוך איזה מטר יותר - ואני לא יכול לראות אותו בצורה כזאת כי זה לא מה שיהיה אחר כך כי עושים מכפלת, לא? למשל, בלי קופר, אני מודד - יוצא. למה? לא יודע. אני לא רואה את זה "יושב" טוב עליי. משהו מוזר
למישהו יש טיפים לגבי זה? (זה ממש טיפשי..אני יודע) וגם באיזור ת"א באיזור דיזינגוף ותחנה מרכזית - יש חנויות עם ג'ינסים טובים? (גם מותגים..חוץ מדיזל וקרוקר). בתודה

nicki17

New member
תנסה לקנות

מכנס אחד ותבדוק אותו בבית לפעמים אחרי כביסה הוא מתכווץ ואז אתה יודע אם הוא טוב או לא. ותעשה מכפלת מה הבעיה? או תקפל זה גם יפה.

LipStiK

New member
מכפלת או קיצור באמת הורסים...

אבל לקפל זה חמוד והרבה עושים את זה..

למה../images/Emo35.gif

אני בערך 1.72 (ובר - אני עוד אגבה!) ולרוב אני מקפל את הגי'נסים שלי וזה דווקא יוצא יפה.. אפשר לעשות קיפולים יותר עבים, פחות עבים, דקים ,כל מיני
אפשר לשחק עם זה.. חוצמזה שאל תצפה שהגי'נס יישב על הגוף שלך כמו שאתה בדיוק מצפה כי זה סה"כ פעם ראשונה שאתה לובש אותו וצריך לתת לו קצת זמן, ללבוש אותו כמה פעמים ולאט לאט הוא תופס פחות או יותר ת'גזרה שלך..(ברוב המקרים)

The Guardian17

New member
ממממ..בגובה כל סמ'

חשוב (בגובה...) זה פשוט יוצא מכוער!! הוא יוצא כ"כ ללא פרופורציה בגוף. מה זה תופס צורה? הוא משתנה לפי הגוף? זה לא גומי...חחח..סורי שאני ככה...אבל זה מוזר לי

הוא לא משנה את כל הצורה שלו..

הרי הגי'נס יושב לך על הגוף במשך זמן מסוים ובתדירות מסוימת נכון
אז בזמן הזה, אם הוא רוצה ואם הוא לא רוצה הוא תופס קצת ת'גזרה שלך.. לא בדיוק בדיוק אבל זה משתנה קצת לפי הגוף שלך ברוב המכנסיים והגי'נסים.

EarthWind

New member
ג'ינסים באמת מתרחבים בדרך כלל לפי

צורת הגוף שלך. אבל אני מבינה אותך זה באסה לקנות ג'ינס שיושב מהתחלה מוזר על הגוף...לפעמים פשוט כדאי ללכת ולחרוש הרבה חנויות עד שמוצאים. אני אישית בזבזתי הרבה מאד זמן על חיפוש הג'ינס האידיאלי ולא מצאתי. אז פשוט הכי נראה לי להמשיך לחפש כי בסופו של דבר תגיע המציאה..

i l0ve u

New member
טל ממש צודק אל תהיה אטום לפחות תנסה

ג'ינסים באמת משנים ת'צורה בהתאם לגוף לא לגמרי אבל רואים בהחלט שינוי! ולא רק נמתחים...גם לי קופר..38 איזה קטן אתה אה..

chicolico

New member
38?! אנורקס! לך תאכל משהו...

אני גובה 1.80 (לא כ"כ גבוה... אני יודע), על מידה 42 בג'ינס (או 41 בג'ינסים של חברות אירופאיות)- ממש סבבה לי... זה נראה לי הכי טבעי לגבר...

The Guardian17

New member
נתחיל מיזה...

שאני 39 מממ...ואני לא רזה ולא שמן יש הרבה יותר גרועים ממני...הרבה הרבה ואני אוכל המווון

למעלה