איך קונים אחריות NBD?

mazinya

New member
איך קונים אחריות NBD?

חיפשתי באתר של דל ואין שום מילה על איך אני קונה את האחריות הזאת. אשמח להסבר תודה

sb21

New member
אפשרות להרחבת אחריות מסוג NBD...

תוכל לקנות רק דרך החנות לעסקים קטנים, שמוכרת את הסדרות העסקיות של דל (וחלק מסדרת XPS). http://www.dell.com/smb

yaelgro

New member
ד"א אני אחרי ההתעקשות

קיבלתי על הסטודיו שלי אחריות גם בלילות וספ"ש

goidelg

New member
ואם אני רוצה אחריות שתופסת בארץ על

הסטודיו שהזמנתי, זו אותה פרוצדורה?

yaelgro

New member
יאיר, העניין הוא שהסטודיו לא מופיע

בקטגוריה של עסקים קטנים... לכן, מה שצריך זה להתעקש שזה יופיע. אצלי אמרו שאי אפשר לרשום את זה, אבל בסופו של דבר אחרי שבמשך שבוע התעקשתי שאני לא קונה אם זה לא מופיע, מופיע לי הדבר הבא בפירוט הרכישה:
1 987-9922 Type 15- Third Party At Home Service with Nights and Week ends, 24x7 Technical Support, 2 Year Extended 1 988-3970 Type 15- Third Party At HomeService with Nights and Weekends, 24x7 Technical Support,Initial Year​

yaelgro

New member
אתה מוזמן לעיין במאמר שכתבתי

ויאיר העלה למאמרים של הפורום על תהליך הרכישה.

yaelgro

New member
כל אחריות של 3 שנים ומעלה

אבל אם תסתכל באתר של דל, תראה שיראל לא מופיעה ברשימה של המדינות בהן תופסת האחריות הבינלאומית. לכן מאחר ודרישות המעבדה המטפלת בארץ הן אחריות מסוג X, זו האחריות שצריך לקנות.

goidelg

New member
X = NBD?

כתוב לי שמחר תאריך השיפינג המיועד. עד מתי אני יכול לעשות את האחריות? אין מקום בארץ שאני יכול לעשות את האחריות אצלו? תודה!

redyoyo

New member
אל תבנה על התאריך...

שלי היה אתמול וקיבלתי אימייל שהמשלוח נדחה בשבוע.. X אם אני מבין את יעל, שלמעבדה בישראל יש דעה עצמאית משלה בנושא האחריות וצריך להתאים את האחריות שדורשת המעבדה כאן בישראל ואותה לבקש מדל. תרים טלפון ותדבר עם הנציג מכירות/תמיכה/שירות ותפנה אליו עם השאלות ממנו תוכל לקבל את מרב התשובות וגם הוא אשר יכול לשנות את ההזמנה טרם שילוחה. לאחר המשלוח העניינים נהיים סבוכים יותר. עופר

goidelg

New member
אוי ואבוי!

אבל ידידה שלי טסה לניו יורק ב20 לחודש, אם זה לא יגיע עד אז, אז אין מי שיאסוף לי את זה... כמה זה יכול להתעכב?

redyoyo

New member
../images/Emo201.gifזאת לא אדע...אך ממעבר בפורומים זה יכול

להתאחר גם מעבר..כרגע זה נמצא ב"BOXING STAGE" שזהו השלב של האריזה הטיסה ממלזיה (שם נבנים הניידים) לארה"ב והעברה למשלח. אתה יכול להתקשר לDELL 1-8004339014 זהו מענה אוטומטי לקבלת מידע על החבילה, תקיש את מספר החבילה ותקבל את המידע- building,testing וכד'. בהצלחה!

yaelgro

New member
אני היחידה שקיבלתה מראש תאריך

משלוח של חודש? כולם מקבלים 10 ימים ואז דוחים להם. אני מקוה שלפחות שלי מבשר טובות. וכן, הבנת אותי נכון. התכוונתי למדיניות המעבדה בארץ.

redyoyo

New member
התאריך המקורי שלי היה שלושה שבועות..

ההזמנה 18/7 משלוח משוער 12/8 אפילו יותר משלושה שבועות..

goidelg

New member
הפתעה נעימה :)

היום היה תאריך השילוח שלי, נכנסתי לבדוק ו... אכן נשלח! כתוב שזה אמור להגיע ליעדו בעוד ארבעה ימים, נקווה שהם לא משקרים עליי.

למעלה