איך פותחים קומונה משהו יכול לעזור אני מאוד רוצה לפתוח קומונה ואני לא יודעת איך ???? תעזרו לי
ג גלגול New member 16/8/04 #1 איך פותחים קומונה משהו יכול לעזור אני מאוד רוצה לפתוח קומונה ואני לא יודעת איך ???? תעזרו לי
ב בילבי ע ל ספידים New member 16/8/04 #2 אפרופרו קומונות כנסו לקומנה חדשה שפתחה מאיוש המתוקה, למי שלא מכיר- אפרת וטלי השוות!! קומונה יפה על אפרת ונתוש המושלמים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו, יהיה מצחיק!!!
אפרופרו קומונות כנסו לקומנה חדשה שפתחה מאיוש המתוקה, למי שלא מכיר- אפרת וטלי השוות!! קומונה יפה על אפרת ונתוש המושלמים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו, יהיה מצחיק!!!
G GILADOS New member 16/8/04 #1 תשובה כדי לפתוח קומונה נכנסים לאתר תפוז ומשם לקטגוריה קומונות! ושם יש מקום שרשום בו "כניסה למנהלי קומונות", שם את מקלידה כינוי וסיסמא ואז זה ירשום לך ליד "לפתיחה קומונה לחץ כאן" או משהו כזה. לחצי שם ואז את צריכה למלא פרטים. מקווה שעזרתי!
תשובה כדי לפתוח קומונה נכנסים לאתר תפוז ומשם לקטגוריה קומונות! ושם יש מקום שרשום בו "כניסה למנהלי קומונות", שם את מקלידה כינוי וסיסמא ואז זה ירשום לך ליד "לפתיחה קומונה לחץ כאן" או משהו כזה. לחצי שם ואז את צריכה למלא פרטים. מקווה שעזרתי!
ב בילבי ע ל ספידים New member 16/8/04 #7 לא נכון ולא נכון!! את הכי חמודה ביקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם