איך פותחים קובץ CBR ?

shaf360

New member
איך פותחים קובץ CBR ?

שלום לכולם. אני חדש כאן ויש לי שאלה: הורדתי קומיקס (לפחות אני מקוה) בפורמט CBR ואני לא מוצא תוכנה שפותחת אותו... יש המלצות ??? תודה...

matt hensley

New member
כמה דברים

א. הקבצים שאתה מוריד נסרקים ע"י קבוצות של חבר'ה אבל בראש ובראשונה על מנת שתתרשם, תראה ובמידה ואהבת תקנה. ב. יש תוכנה בשם CDdisplay שפותחת את הקבצים הללו..תחפש לינקים להורדה בגוגל או בחדר קומיקס בסולסיק. שוב אם אתה לא חושב שתעמוד בא.' לא ממליץ לך להוריד כי זה סתם לפגוע במשהו שאתה אוהב.

ogmios

New member
CDisplay

קודם כל, לינק להורדה. שנית כל - צריך להירתע מהשימוש שחלק מהאנשים עושים בפורמט הזה, לא מהפורמט עצמו. טכנולוגיה לא יכולה להיות טובה או רעה, רק מי שמשתמש בה (Gun don't kill people, וכו'). לדוגמה, אצלנו באורק, אנחנו מחזיקים CBR-ים של Bunny Extreme ושל האורקומיקס, מהסיבה הפשוטה שזה נוח לקוראים. כמו שלא תציע לא להשתמש ב-winamp כי אפשר להוריד MP3-ים של מוזיקה גנובה או לא להשתמש בפורמט jpg כי אנשים רעים סורקים דפים של קומיקס, לא אמורה להיות בעיה עם CDisplay עצמה.

matt hensley

New member
מצד שני

תעשיית הקומיקס עושה הרבה פחות כסף מתעשיית המוסיקה..ומי שמוריד מוסיקה הוא מוריד באנגלית(כמו שקומיקס מורידים באנגלית כי מן הסתם לא תמצא קומיקס של דימונה או משו סרוק)ובתעשיית המוסיקה זה לא בסדר אבל הרבה פחות מזיק מאשר לא לקנות קומיקס שזה ענף שמגלגל הרבה פחות..

כן, אבל זה לא שווה כל כך

אם כבר, אפשר לפתוח קבצי rar עם Cdisplay. זה הרבה יותר שימושי.

shaf360

New member
cdispley לא עוזרת....

הורדתי את התוכנה וכשמבקשים ממנה לפתוח את הקובץ היא לא עושה כלום. הקובץ עצמו בסדר, ששיניתי את הסיומת לRAR פתחתי את הקובץ והתמונות בחוץ. יש תוכנה אחרת שאולי תעשה את העבודה ?

matt hensley

New member
רק סידיספליי

וכנראה שמשו דפוק אצלך כי סיביאר,סיביזי מיועדים להיפתח שם..

למעלה