איך עושים

א י ל ה

New member
איך עושים

את ההוקי-פוקי? <אילה עם רווחים, מתה להסתובב כבר, ולא יכולה בלי>

גונגו יודע ! גונגו יודע ! גונגו יודע !

גונגו היה חבר של הוקי-פוקי גונגו עשה את הוקי-פוקי בעדינות גונגו עשה טוב להוקי-פוקי הוקי-פוקי עשתה טוב לגונגו גונגו אהב את הוקי-פוקי גונגו בכה כשהוקי-פוקי מתה נמר אכל את הוקי-פוקי גונגו אכל את הנמר שאכל את הוקי-פוקי גונגו אוהב א י ל ה א י ל ה נחמדה ! בוקר טוב

englishmaninny

New member
גונגו מצחיק

אילה צוחקת אילה נותנת אילה עוצמת עיניים גונגו טורף אילה?

גונגו אוהב א י ל ה !

גונגו לא טורף א י ל ה גונגו עושה לא י ל ה נעים בגב גונגו מביא לא י ל ה ארנב גונגו נותן הכל לא י ל ה גונגו נותן בעדינות בא י ל ה גונגו שומר א י ל ה במערה שנמר לא יטרוף א י ל ה ! גונגו לא מצחיק גונגו מדחיק גונגו מדליק

א י ל ה

New member
הו גונגו!

עכשיו א י ל ה מסמיקה, והאוזניים של א י ל ה אדומות, והאף של א י ל ה מדגדג, וא י ל ה עושה אפצ'י גדול, וכל הגוף של א י ל ה צמרמורות-צמרמורות, וא י ל ה חייבת מערה גדולה יותר, עם מעלית, ועם מדיח כלים ועם הרבה בדים יפים לעטוף את הגוף ועורות של חיות על הכפות רגליים. <אילה עם רווחים, אחרי "שיעור פרטי" אצל האינגליש>

englishmaninny

New member
אילה אורזת

אילה לוקחת מסרק אילה לוקחת פן אילה שואלת אם המערה חשמלית.

א י ל ה

New member
יא אינגליש

אתה ממש מוכשר בשפות! אתה נותן "שיעורים פרטיים"?

englishmaninny

New member
זאת לא השאלה

אילה עכשיו אורזת אילה עכשיו נפרדת אילה הולכת למערה עם גונגו אילה עושה הרבה איילים קטנים אינגליש כבר מוכן עם המנגל.

א י ל ה

New member
אינגליש מצחיק

גונגו מכין נבוט גונגו מחדד נבוט גונגו בא בשקט מאחורי האינגליש גונגו נותן בראש לאינגליש גונגו לא מוציא לאינגליש את האיילים מהאש.

englishmaninny

New member
אינגליש שמח

אינגליש פחד גונגו ניאנדירטל חושב אינגליש הומו גונגו בא עם הנבוט מאחוריו ונותן במקום אחר

גונגו אוהב א י ל ה

גונגו עושה הכל בשבילה גונגו מכין לא י ל ה אינגליש על האש גונגו מכין לא י ל ה אינגליש ממולא בדובדבנים גונגו מכין לא י ל ה מחרוזת מהשניים של אינגליש גונגו מכין לא י ל ה לוכד חלומות מהעצמות והמעיים של אנגליש א י ל ה רוצה ?

englishmaninny

New member
גונגו אוכל אינגליש

אינגליש בבטן של גונגו אינגליש מושך ביצים של גונגו פנימה ונותן לבייציות עין לגונגו לא עומד יותר גונגו אומר לאילה זה אף פעם לא קרה לי גונגו אומר לאילה זה פעם ראשונה גונגו אומר לאילה כואב לי הראש אילה עוזבת המערה

תודיעו לי בבקשה...

מתי אתם מתכוונים לצאת מהמערה ולחזור לשפיות. אינגליש יקירי- אין לי מה לעשות עם הביצים שלו, אתה יכול לתת לחיות השדה או לדפוק אותן. קטנים ושחורים הם כבר בטח- דפוק אותן ותקבל זיתים שחורים. בתאבון נ.ב- מי? מי? מי עוד מופיע בחתימתו של מישהו אחר?

גונגו שונא ../images/Emo84.gif ../images/Emo84.gif

גונגו בחיים לא יתן בה בזין !
פולניה גזענית מסריחולה מגבעתיים גונגו מרוקאי גאה כפלים ! גונגו יפה עינים גונגו שחור גונגו נאור גונגו יזרוק
לבור !

א י ל ה

New member
בטח

א י ל ה רוצה גפילטע אינגליש. א י ל ה הרפתקנית קולינרית נועזת. גונגו שף צרפתי מדופלם? לגונגו יש רגלי צפרדע?

גונגו ממנגל מהסרטים

מעורב אינגליש ו Pigulim גונגו שף גונגו מכשף גונגו מתבל גונגו מערבל גונגו ראפר אחוש שרמוטה מכין קבבים מממותה ! גונגו דופק ת'ראש בסבבה גונגו מביא בנשואות מכפר סבא גונגו מדהים גונגו מקסים גונגו אלוהים ! גונגו מציע מבצע טעימות גונגו אוהב מגולחות גונגו מפנק גונגו יונק גונגו יורד בסבבה גונגו לך יהיה כמו אבא גונגו אותך יעשה מאחורה גונגו ירקיד אותך הורה גונגו אלוף בדוגי גונגו מיתולוגי !

יעלילה2

New member
טוב בסדר הבנתי

אם כבר גונגו אני מעדיפה מקורי מקונגו ולא צרוב מבת ים גם אם הוא יידע לעשות שמיניות באויר בזמן הזיון בתנוחה ה-6,9696 תודה רבה בבקשה וכן אני גזענית

גונגו מאוכזב מיעלילה

גונגו חשב שאת עוד שרלילה גונגו מבואס גונגו מגלגל גראס גזענות אחותי ממש לא יפה גונגו לא ינשק אותך בפה גונגו הולך לסדר ת'ראש גונגו יכנס לך בפגוש גונגו לא צרוב גונגו אוריגינאלי וחטוב גונגו לא יביא לך תנוחות גונגו לא יתן לך להנות גונגו גלגל פגז גונגו יסניף קצת גז גונגו תכף באטרף פראי גונגו תכף לא אחראי גונגו הולך לפיצוציה גונגו יחפש לו רוסיה גונגו רוצה רוסיה עם מרפסת גוגנו יביא לה אותה בלסת גונגו יצא גונגו לא נמצא !

למעלה