איך עושים פתיחה?

PePener

New member
איך עושים פתיחה?

יש כאן משיהו שיודע באמת, אבל באמת לעשות פתיחה פתיחה

Ibiza1800

New member
אתה שואל במקום הלא נכון

כולם פה עדיין לומדים...שאל בפורום מכוניות...ואני כבר אתן לך את התשובה שהם יתנו לך "לא לומדים נהיגה בהתכתבות"...

idandi

New member
הדרך הטובה לפתוח:

אתה לוחץ קלאץ עד הסוף מעביר להילוך R זה הילוך מיוחד הילוך RACE רייס זה ההילוך הכי טוב לפתיחות מעלה טיפה קלאץ לוחץ גז עד הסוף וזורק קלאץ.
אה והכי חשוב זה לעשות את זה שיש קיר מאחוריך ככה זה נותן יותר תנופה.

sattla

New member
הסבר למה זה נותן תנופה כשיש קיר

כשמאחורה יש לך קיר הגזים שמוציא האגזוז דוחפים את האוטו קדימה ביותר עוצמה

mc bige

New member
../images/Emo45.gif ככה באמת עושים!!מאיפה אתה יודע

בטח אתה כל שבוע בראייסים בקניון הזהב אה
אתה זה עם הוולו וספויילר והזה לא?

sattla

New member
לא לא עם הספויילר והוולו עליו זה

הטמבל ההוא מלמטה בעצם למעלה בעצם הוא בכל שרשור כאן :-*

sattla

New member
ככה

עומדים ברמזור ולוחצים על דוושות הבלם והקלאץ'. משחררים לאט את הקלאץ' עד הנקודה (שהאוטו רועד בה) משחררים את הבלם ונותנים טיפה גז. אחרי שיש קצת גז עוזבים לאט את הקלאץ' ונותנים עוד גאז ומתקדמים ככה עושים פתיחה. אם עשית את זה נכון אז האוטו צריך להתקדם קדימה ולא להכבא אם האוטו מתחיל להחנק ולרעוד יש לעשות את אחד מ2 הדברים הבאים: 1. ללחוץ טיפה על דוושת הגז 2. או ללחוץ טיפה על דוושת המצמד (קלאץ') [URL='target=_blank']האם אני נשמע קצת ציני[/URL]

sardin

New member
חכם חנוכה ינסה להסביר...

באוטומת... אם יש הילוך ספורט.. תשים אותו.... ותילחץ פול גז...אתה כבר תירגיש שהמכונית בשיא הכוח... גיר רגיל.. תישתדל במישור בהתחלה.. בשביל להתרגל... אתה שם הילוך 1 לוחץ פול גז.. ומשחרר לפני הנקודה שהמכונית מתחילה לירעוד.. כול מכונית יש לה את הנקודה שלה..ברגע שאתה מוצא את הנקודה.. אל תעזוב לא תקלאצ' ולא תגז... עד שהגלגלים מפסיקים לחרוק... :) .... ושוב... תחפש תנקודה במכונית... עם פול גז.. הכי חשוב שאף פעם אל תיזרוק תקלאצ'.. בהצלחה ידידי... :)

sattla

New member
רואים שאין לך מושג הא...

חריקת גלגלים זה פוזה ותו לא. זה בזבוז של שניות שאתה פשוט עומד במקום והאוטו שלך "נוסע" על ריק

sardin

New member
זה מה שהוא רוצה לדעת... :)

ואם הוא ידע את זה...הוא כבר למד איך לתת תנופה עם פול עוצמה של המכונית.... יש לך רישיון? מכונית? בו ניפגש.. ניראה בתכלס למי יש מושג :)

sattla

New member
עכשיו הצחקת אותי....

אני מנסה לתפוס ממך כמה שיותר מרחק ואתה קורא לי לבוא אבל פשוט להורים שלי יש אוטו מספיק חזק שישאיר אותך מאחור ועל האוטו שלי אתה יכול לקרוא כאן למטה (הסובארו)

למעלה