איך עושים פלייר?

JonnyBoy

New member
איך עושים פלייר?

אני מקים עסק קטן וצריך לפרסם אותו. הפירסום יעשה ע"י פלייר שיודבק על לוחות מודעות ויחולק בתיבות הדואר של לקוחות פוטנציאלים. עכשיו, יש לי את הטקסט ורעיון כללי לגבי העיצוב. מה הצעד הבא? לשבת על זה עם גרפיקאי או שיש אפשרות אחרת? וגם למישהו יש מושג כמה זה צריך לעלות? (סדר גודל)

yossi_maoz

New member
לפי השאלה

אני מבין שאין לך ניסיון בגרפיקה. יש כמה אפשרויות- -האפשרות הזולה היא לנסות לעצב ולהפיק את החומר בעצמך, תוכל להשתמש בתוכנות אופיס ולהדפיס במדפסת ביתית. קח בחשבון שאם התדמית של העסק חשובה- רצוי לוותר על האפשרות הזו. -אם אתה לא יודע/רוצה להתעסק עם העיצוב וההפקה- תוכל ללכת לבית דפוס (חפש בדפי זהב) - הגדר להם את מספר הצבעים שאתה צריך שהעבודה תודפס (המינימום לדפוס אופסט הוא צבע אחד - כל צבע נוסף מייקר את העבודה בגלל הצורך בהכנת גלופת הדפסה עבורו) הגדר כמות וגודל הדף ותוכל לקבל הצעת מחיר מסודרת. בקש לראות דוגמאות של עבודות דומות שבית הדפוס ביצע כל מנת להתרשם. -אפשרות שלישית היא לגשת לגרפיקאי/סטודיו לעיצוב. קח בחשבון שעל עיצוב משלמים. בנוסף חשוב להגדיר את תחומי האחריות- האם עליו לספק לך קובץ בלבד שאותו תיקח לבית הדפוס או שההדפסה מתומחרת והאחריות המלאה להפקה המלאה היא עליו. חשוב לא להתעצל ולהשוות מחירים כי אין סטנדרט אחיד. ללא כמות מדויקת +מספר הצבעים בפלייר קשה לאמוד מחיר לעבודה.

JonnyBoy

New member
"נראה כמו מודעה של שיעורים פרטיים"

היתה התגובה לטיוטה שעוצבה ע"י הוורד. כיוון שהפלייר הוא (כרגע) אמצעי הפירסום היחיד חשוב שהוא יראה רצינות - אז כנראה שאי אפשר לוותר על הגרפיקאי. נשאלת השאלה (אם מישהו יודע) כמה זה יעלה לי? בכל מקרה אני אברר מחר ו...

למעלה