איך עושים ילד
זאדק הערס הפולני Active member 12/1/06 #1 פשוט מאוד לוקחים חצי קילו אבקת תינוקות ומערבבים עם שני כפיות סוכר ו4 כוסות מיים ואופים למשך שעה על 220 מעלות מומלץ לחמם את התנור לפני כן
פשוט מאוד לוקחים חצי קילו אבקת תינוקות ומערבבים עם שני כפיות סוכר ו4 כוסות מיים ואופים למשך שעה על 220 מעלות מומלץ לחמם את התנור לפני כן
זאדק הערס הפולני Active member 13/1/06 #1 ואיך רצית שנגיב לטרול שכזה ?? רצית שאני יכתוב שאבא הולך לישון עם אימא ואחרי 9 חודשים באה החסידה עם התינוק ?!?
ואיך רצית שנגיב לטרול שכזה ?? רצית שאני יכתוב שאבא הולך לישון עם אימא ואחרי 9 חודשים באה החסידה עם התינוק ?!?
ה הסולטן מפולין New member 12/1/06 #3 חצי קילו זה חתיכת תינוק בדרך כלל הם יוצאים 3.600 4.00 ק"ג למה הקטע הפולני בניק ?
זאדק הערס הפולני Active member 13/1/06 #1 הניק שלי זה סיפור ארוך .. אם זה באמת יעניין אותך אז אני יכול להגיב במסרים ובכלל חצי קילו אבקת תינוק ללא הוספת שמרים זה כמות סבירה ../images/Emo3.gif
הניק שלי זה סיפור ארוך .. אם זה באמת יעניין אותך אז אני יכול להגיב במסרים ובכלל חצי קילו אבקת תינוק ללא הוספת שמרים זה כמות סבירה ../images/Emo3.gif
זאדק הערס הפולני Active member 14/1/06 #1 איזה חסידה צריך ?? מהחסידות של בראסלב או שמכל סוג יתאים ?!?