איך עושים בלוג..

i l i

New member
איך עושים בלוג..

ובבקשה אני ילדה עם הפרעות... תסבירו שלב שלב... תודה מראש...

tipitTOFY

New member
ממ

בתפוז למעלה יש כל מיני אופציות קהילות, צ'אט וכו'... יש שם גם בלוגים תלחצי על בלוגים ושם כתוב "לבלוג חדש" ותעשי בלוג...

i l i

New member
סבבה.. אבל..?

מה רושמים בהם... עשיתי אחד.. פשוט סיפרתי מה עבר עלי. ככה בערך?!

p r u d e n s

New member
אילי, משו שעשית לונכון../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

הרשומה שלך די נכנסה למקום הלונכון! את אמורה לכתוב את הרשומה עצמה במקום המיועד לכך, לא באודות... איפה שרשמת את הרשומה\פוסט אמור להיות טקסט שמתאר את הבלוג שלך ושימשוך אנשים להיכנס, הבנת מאמי?
|ערס|

אילי, עוד משהו שעשית לא נכון ../images/Emo88.gif

השארת הודעות בפורום. עם סיפורים משמימים. ואני ודניאלי כמעט נרדמנו. אבל בסוף רק צחקנו ממש הרבה. ויש עוד הרבה דברים שעשית כ"כ לא נכון. אבל אין לי כח לכתוב יותר. אז אולי בהמשך ה
לא סופרת אף אחד

p r u d e n s

New member
אווווווו../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

ענתי עייפה מלנסות לצחוק על אנשים? ענתי עייפה מלנסות להתחבב על כולם? יאללה יאללה לכי לישון |ערס|

i l i

New member
ענת... כנסי..

תראי.. את מה זה כאילו לא מעניינת לי את קצה הריס.. תני דבר שלא עשיתי נכון?! אני יכולה לתת לך רשימה של דברים שלא עשית נכון והיא תתחיל בנולדת... חמודה אמרתי לך לא להתעסק איתי חשבתי שקלטת אחרי ההודעות ששלחתי לך ואפילו לא הצלחת להגיב... זה גובל בעליבות אל תשחרי אותה מלכה את בטח אחת מסכנה! אופפ איזה מוזר זה לקבל הודעות על הפגמים שלי מבן אדם פגום מלידה.. ענתוש יש אור בקצה המנהרה שמעתי שמרפאות אריאל עושים ניתוחים לחיות... רוצה מספר טלפון... דרך אגב בפעם הבאה שתדברי עלי כדאי שתראי את עצמך כי אני מה זה כ-א-י-ל-ו לא מפחדת ממך אז קפצי ולכי חפשי אותי בסיבוב אם את רוצה להגיד לי משו תקבעי איתי אישית ותבואי ותגידי בפרצוף.. אל תתחבאי מאחורי הודעות של ילדים בכיתה ב' בפורום... אם את קוראת לעצמך מלכה תראי את עצמך!!

Roniii

New member
אילי../images/Emo8.gif../images/Emo78.gif

איתך במאבקך הצודק בבהמה הלוזרית

למעלה