איך עושים את זה???

הכיאמא

New member
איך עושים את זה???

אני קוראת את התוכניות שלכן וממש מתפעלת-איך? אני קמה בחמש וחצי ויוצאת לעבודה. חוזרת בארבע עם שתי בנות. האחת בת שנה וחצי אז כל אחה"צ אני איתה.הגדולה עם חברות חוגים וכו'. הן הולכות לישון בשמונה וחצי כשעד אז כל ערב אני עם הגדולה. רק בשמונה וחצי אני מתפנה לאכול ולהתקלח (הן אוכלות בשעה שאני לא רעבה). ואז אני מרגישה שנופלת עליי עיפות. לא מסוגלת לכלום. מקסימום לקפל כביסה. אין לי מה להתלונן על ניקון כי פעם בשבוע באה מנקה. אבל יש המון דברים שהיא לא עושה. כמו לנקות צעצועים, לזרוק דברים, לנקום כלים על השיש (ששת וכו'). אז איך עושים את זה?

טליW

New member
בקטנות-קטנות...

כבר פירסמתי כאן רשימה של דברים שאפשר לעשות ב-5 דקות... הנה עוד - כשאת מכינה ארוחת ערב, האם את מנקה תוך כדי עבודה? כשאת משחקת עם הבנות, האם סידור הצעצועים למקום (בעיקר עם הקטנה) הוא חלק מהמשחק? את יכולה להכניס עוד כל מיני משימות קצרות בתוך הערב. אני משוכנעת שאת מאד עייפה (עם כזאת השקמה), אבל סיבוב זריז להחזרת דברים למקומם בסוף היום, לא צריך לגזול יותר מכמה דקות. פרויקטים גדולים, כמו מיון צעצועים/בגדים - לזה צריך זמן. אז או שאת מחלקת למשימות קטנטנות (מדף אחד או מגירה אחת ביום), או שאת מתקילה את כל הפרויקט ביום חופשי.

למעלה