איך עושים את זה?..

איך עושים את זה?..

אני כבר דוחה כל כך הרבה זמן את התאוריה כי אני לא רוצה לגשת ולהכשל.. אני פותחת את הספר לימוד ומתייאשת..איך לומדים לתאוריה הזאת???.. אני גרה באיזור ירושלים ואין לי מושג איזה מורה לקחת כי יש פה מליון מורים.. וגם כל כמה זמן יש אפשרות להבחן לתיאוריה בכלל? סורי על החפירה

אז ככה.. מספר תשובות :

אני גם לומד לתיאוריה פעם ראשונה ואני משלב.. קודם כל התחלתי ללמוד את הפרק של התמרורים ואני מנסה לזכור מהו כל תמרור ולנסות להבין באמת מה המשמעות שלו ולא סתם לזכור מה שכתוב מתחתיו.. בשביל זה יוצא לי לפתוח בפרקים כמו על "מסילות רכבת" שנמצאים בספר על מנת להבין את התמרורים של מסילות הרכבת. כלומר קודם כל התמרורים שתוך כדי את לומדת מהפרקים בספר.. אחרי זה קריאה מרוכזת של כל הפרקים בספר ואז תבחני את עמצך. כל פרק שאת מסיימת תעשי את המקבץ שאלות שיש עליו כדי שתדעי שבאמת למדת את הפרק טוב. גם אני הייתי מיואש כמוך בהתחלה אבל חבר שלי גם עושה איתי תיאוריה ושנינו לא ישבנו.. עד שלפני יומיים הוא שאל אותי באייסיקיו על כמה תמרורים ואז התחלתי להריץ את העסק. תנסי אז אולי להתחיל עם חברה או חבר. ושימי לעצמך יעד.. אני לדוגמה החלטתי שהמקסימום שאני מושך את הלמידה זה עד יום ראשון הקרוב... ועד שאני לא עובר את התאוריה החלטתי שאני מפסיק לקבוע גם שיעורים מעשיים (ובגלל שאני ממש אוהב לשרוף דלק אני די ממהר לסיים עם התאוריה), פשוט משמעת עצמית. גם אני מירושלים ואם את רוצה המלצה על מורה את יכולה לפנות אלי במסר כי אני לא חושב שאפשר לפרסם פה בפורום. אני חושב שהמורה שלי באמת סבלני ומסביר לי את הכל ברמה טובה ובין השאר גם מצחיק ואני נהנה לסוע איתו וכל חווית הנהיגה שלי די טובה. אז.. אם את רוצה פשוט תשלחי מסר. וגם סורי על החפירה ושיהיה לנו בהצלחה!

2 Mיכל

New member
ממ.. אני למדתי ככה לתיאוריה-

(ועשיתי אתמול
) קראתי את החוברת נהיגה נכונה (איתמר עזרי ספרים), פתרתי את חוברת התרגול, אח"כ פתרתי את חוברת המבחנים והיו לי יותר מדי שגיאות (בין 1 ל-6). קראתי את החלק של המנוע שבו הייתי הכי גרועה, חזרתי על פתירת חוברת התרגול, שמתי לב שהשתפרתי ופתרתי ליתר ביטחון גם חצי מהמבחנים בערך. בקשר למורה, תפני אלי במסרים ואני אספר לך עליו.

2 Mיכל

New member
ד"א, אני ממליצה לעשות תיאוריה אחרי

כמה שיעורי נהיגה. ככה לא סתם זוכרים אלא מתנסים בדברים.

טאטעניו

New member
תשובה

אני מציע לך באופן אישי שתלמדי המחשב הוא מסביר מאוד ברור .ואחרי כל פרק יש שאלות לתירגול .המורה מכר לי ב50 שח

טאטעניו

New member
תשובה

אני מציע לך באופן אישי שתלמדי המחשב הוא מסביר מאוד ברור .ואחרי כל פרק יש שאלות לתירגול .המורה מכר לי ב50 שח

עמ

אני למדתי לפי הפרקים - קראתי פרק אחד ותרגלתי את השאלות הנוגעות אליו. מדי פעם פתרתי גם מבחנים בנושא באתר "למד", אבל השאלות באתר לא התקרבו אפילו לשאלות שהיו לי במבחנים או בתיאוריה עצמה, כך שזה סתם היה רק תרגול. כשסיימתי את הספר התחלתי לפתור מבחנים... לא הסתפקתי רק בחוברת אלא פתרתי מדיסק או מכל מיני מבחנים שמצאתי(הביאו לי בזמנו כמה לינקים). במידה וניגשת ונכשלת, ניתן לעשות את התיאוריה כעבור שבוע. בהצלחה. :)

מימוזה21

New member
עדיף שתלמדי עם חברה

ככה זה יהיה לך פחות משעמם את צודקת שזה משעמם גם אני בהתחלה למדתי רק מהספר ובכלל חשבתי על דברים אחרים יש באינטרנט מלא אתרים שמלמדים תאוריה אז תעשי חיפוש "תאוריה" במנוע חיפוש כלשהוא וזה ייתן לך רשימה. ולגבי המורים תדברי עם אנשים שלומדים נהיגה או עברו טסטים שיתנו לך המלצות על מורה כזה או אחר

למעלה