איך עושים את זה???

איך עושים את זה???

אתמול היינו בבית החולים כדי להפגש עם הרופא, והוא החליט על גונל, הזרעה ובהצלחה לנו. בבית החולים ביקשו את תוצאות בדיקות הדם עד לשעה 13:00. עשינו את בדיקת הדם בבוקר במרפאה, ושם אמרו לנו שיאספו את בדיקות הדם רק בשעה... 12! ז"א שאת התוצאות נקבל רק מחר. נאלצנו לנסוע למעבדה ולמסור שם את בדיקת הדם, תוך תקווה שהתוצאה תהיה עד היום בצהריים כדי שנוכל לקבל הוראות טיפול. הגשנו בקשה ל 6 טופסי 17 (2 * הזרעה לאישה, 2 לגבר ובדיקות דם ו US ביום ה 9 של המחזור) לכל הבקשות אמרו לנו שאנו צריכים לקבל אישור, ולחכות. גם את מרשם הגונל לקחו ואמרו לנו שנחכה לאישור. גם אצלכן זה ככה? הבירוקרטיה קורעת אותנו! מדובר בקופת חולים כללית... אודה לכל תשובה!
 
לא בכללית אבל

זה בהחלט נישמע לי כמו טירטור לא נורמלי. במכבי אין צורך לחכות להפניות כמו הזרעה וגונל. מקפיצה לך, אולי יכנסו במנות מהכללית.
 

סנונית 1

New member
נשמע שאתם בקופת חולים של קאזחסטן

מה זה? בשביל גונל צריך אישור? ממתי? והבדיקות אם הרופא כותב שהן דחופות את אמורה לקבל את התשובה עוד באותה היום בצהריים ואז לקבל הנחיות ממנו ואין שום צורך שתטרטרו את עצמכם עד למעבדה. משהו לא נשמע לי הגיוני עוד מעט הבנות מהכללית יבואו ויגידו איך אצלהן. וסליחה אם יש פה מישהו/י מקאזחסטן פשוט מושפעת מעלי ג'י.
 
הבעיה היא כזו

את ההפניה לבדיקות קיבלנו מבית החולים. את הבדיקות אוספים רק בשעה 11-12 מהסניף, ואין סיכוי שיהיו לי תשובות תוך כשעה. האם אצל כולם זה ככה? <קולות של ייאוש, ואנחנו רק בהתחלה!> ד"ש לעלי ג'י
 

14me

New member
הי מי בא לאמא../images/Emo142.gif

אני שייכת לקופ"ח מכבי וזה לא עובד בכלל כך אני מקבל מרשם מהרופא שלי לכדורי איקקלומין וכו' (לא מבצעת שום בדיקת דם לא אני ולא בעלי) בעלי מגיע לבי"ח בלינסון(עם טופס 17) נותן את זירעו משבחים אותו אני מחכה לו אצל הרופא והרופא מבצע לי את ההזרעה. מאחלת לך הצלחה רבה , ושזו תהיה ההזרעה האחרונה אמן, אמן
 

לי מ ו ר

New member
אני בכללית וממש לא מבינה

מה הטרטור הזה. אם את מטופלת במחלקה, את יכולה לעשות את הבדיקות דם אצלם. בכלל בכללית בתי החולים יכולים להוציא מהמחשב הראשי את הבדיקות. כעקרון אני הייתי צריכה חתימה על כל מרשמי הפוריות שלי במרכז לבריאות האישה, ןמשם ללכת לקנות בבית המרקחת שליד. לגהי טפסי 17, בהזרעות היינו מביאים טופס אחד לי ואחד לאיש והם היו תקפים לכל הרבעון. (יכול להיות זמאז זה התנה). באיזה בית חולים את מטופלת? יש לו הסדר עם הכללית?
 

רונה 26

New member
אני בכללית ואין לי שום בעיה

אני עושה בדיקת דם בבוקר, ומקבלת תשובות אחה"צ (דרך האינטרנט), אף פעם לא בקשו ממני תשובה עד שעה 1 בצהורים. כמו כן לא נדרשתי להמציא כל טופס 17, ובכלל את הכל אני מוציאה מרופאת המשפחה שלי, למרות שבבית מרקחת פעם אמרו לי שאין לה סמכות אבל בכל זאת נתנו... אולי תשקלי לעבור מרפאה?? נכון להיום אני מאוד מרוצה מהם, ואין כל בעיה לבוא ולעשות אולטרסאונד במרפאה אפילו בלי תור.
 

הרמוניה

New member
בקופ"ח כללית עדיף את בדיקות הדם

במרפאות לבריאות האישה. הם מאורגנים שם עם תוצאות בצהרים-שנמסרות טלפונית. וגם אני כשטופלתי בבית חולים-עשיתי את הבדיקות שם (טופס 17 אחד בהתחלה) בהצלחה הרמוניה
 
היי הרמוניה...

לא ידעתי שניתן לבצע את הבדיקות (דם+אולטרא) בבריאות האישה גם אחרי שעוברים לטיפול בי"ח
. אז, אחרי שאני אתחיל טיפול, ניתן להמשיך לעשות את הבדיקות קרוב לבית ופשוט להתקשר אחה"צ ולוודא בבי"ח שקיבלו את התשובות
אשמח לעוד פרטים איך זה מתבצע (תשלחי לי מסר
).
 
למעלה