איך עושים את זה?

• פותח הנושא alra
  • פורסם בתאריך

alra

New member
איך עושים את זה?

אני כ"כ מיואשת. אין מילים. אחרי שילדתי את התאומים שלי, לפני 7שני, אני רק עולה ועולה במשקל. ולא מצליחה להרזות. גובה שלי 1.54 ואני שוקלת 70 ק"ג, שהרוב מרוכז בבטן ובישבן. שקלתי קבוצות תמיכה, אבל זה יקר לי כרגע. איך לעשות את זה נכון? איך? הלכתי לדיאטנית והיא נתנה לי דיאטה לאכול כל שעתיים משהו קטן. עזבו שאין לי זמן אפשרות לזה בעבודה, אפילו כשניסיתי לעשות את זה כמעט נחנקתי....אני לא יודעת מה לעשות...

or2704

New member
קודם כל, אין שום סיבה לאכול כל שעתיים משהו

קטן אם את לא רוצה בכך, תאכלי רק כשאת רעבה! הצעד הראשון הוא לשבת עם עצמך ולבדוק מדוע באמת את לא מצליחה לרזות: האם אילו הרגלי אכילה וסדרי עדיפויות, האם בגלל אכילה רגשית. ברגע שתגדירי את הבעיה האמיתית להשמנה, תוכלי לבחור פתרון שמתאים לך.

or2704

New member
אם את יודעת שזה רגשי אז תפריט או דיאטה לא

יעזרו. באכילה רגשית מטפלים בגורמים שמעוררים את האכילה ולא בשליטה בסוג או בכמות האוכל.

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

ההגיון אומר שאם אוכלים כל 3 שעות (או שעתיים) יש הפרשה קבועה של חומר המנטרל את הצורך במתוק. זה ההסבר. לגבי מה לעשות - אני ממליצה להתחיל לרשום כל מה שאת אוכלת כולל הכל.להרבות בשתיית מים ולעשות פעילות גופנית. לגבי הדיאטיקאית אם התפריט לא מתאים לך לאורך החיים,לא נוח בקשי ממנה שתשנה אותו. בהצלחה

alra

New member
תודה

ניסתי להשכנע דיאטנית שזה לא מתאים לי, אבל היא התעקשה

alra

New member
אני בטוחה שיש, אבל זה עולה כסף שאין לי

יעל י

New member
יש המון ספרים בנושא...

גם בסיפריות ציבוריות שהן בחינם כיום. אולי תנסי לחפש תפריט בסיסי ולעבוד איתו.

למעלה