איך עושים את זה?????

shirush35

New member
איך עושים את זה?????

הי, בת 30, 7 חודשים אחרי לידה. אף פעם לא הייתי רזה, בואו נגיד שיש לי עודף של בערך 10 קילו, והאמת שבהריון לא עליתי הרבה בערך 7 קילו עקב סוכרת הריונית, אבל הבטן כמובן רופסת וגם הירכיים. חזרתי לאכול כרגיל (מידי פעם יש גלישה מיותרת למתוקים) אבל הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה להביא את עצמי לעשות ספורט, אפילו לא הליכות... פעם בשבוע אני עושה יוגה שזה אמנם מעולה אבל לא משרת את הירידה במשקל. אני מגיעה מהעבודה כל כך עייפה שאחרי שאנחנו משכיבים את הקטן לישון אנחנו פשוט מתעלפים על המיטה. איך אתן עושות את זה?

../images/Emo13.gif איך אנחנו עושות את זה?

קטנצ'יק שלי כבר בן 7 שנים... זה ההבדל. כשהוא היה בן 7 חודשים, לא היה מצב שאעשה ספורט. בדיוק חזרתי אז לעבודה, הלילות היו מלאי התעוררויות, הייתי מותשת כולי. השתדלתי לאכול בריא, אך לא יותר מזה. את נמצאת בשלב שמאד קשה "לקחת את עצמך בידיים". אני במקומך הייתי מתשתדלת לאכול כמה שיותר בריא, ולא יורדת על עצמך על כך שאת לא מצליחה לעשות ספורט ולרדת. לאט לאט, הילד יגדל, תתפני לךעשות ספורט. בינתיים,תהני המון מהקטנצ'יק, זה גדיל מקסים!!!!

חופה241

New member
במסגרת האפשרויות

עושים ככל שניתן במסגרת האפשרויות השתדלות ומאמץ..... הרבה אופטימיות והצלחה...

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

הבנות ענו לך נפלא ןנכון. מציעה-אולי שישי לעשות טיול איתו בעגלה (בהנחה שאת לא עובדת שישי) או שבת. אולי לנסות לעלות דרגות בבית אם אתם בבניין משותף. אין ספק שזה קשה. בהצלחה.

למעלה