איך עושים את זה שוב???

shay1109

New member
איך עושים את זה שוב???../images/Emo163.gif

אז קודם כל, בדרך כלל אני לא כותבת פה, אבל מאוד נהנית לקרוא בפורום המדהים הזה כבר המון זמן. יש לי בן מקסים, בן 10חודשים שנולד לאחר שנתיים וחצי של ניסיונות, כשבסופו של דבר, בהזרעה השישית, ממש שנייה לפני המעבר להפרייה, כשכבר לא האמנתי שזה יכול לקרות - זה קרה. בדיעבד, כשאני חושבת על זה,אולי חלק מההצלחה קשורה לזה שהורדנו קצת לחץ, כי היה ברור לנו שמכאן עוברים להפריות והסיכויים ישתפרו פלאים. בכל אופן, כבר לא מעט זמן שאנחנו חושבים על עוד תינוק, בעלי מאוד רוצה (מצידו, כבר בחדר לידה אפשר היה להכנס שוב להריון...), אצלי הרצון התגבר ממש לאחרונה, אבל יש לי בעיה: אני לא מסוגלת להעלות על דעתי שוב את מסכת הייסורים שעברנו. אולי זה ישמע לחלקכן קטנוני, כי הרי בסוף לא הגענו לטיפולים ה"ממש" קשים (למרות שבהחלט מספיק לי מה שהיה) אבל קשה לי עם המחשבה הזו, וברור לי שברגע שאני אקבע תור לרופא, הוא לא יחכה ויתחיל עם זה מיד, למרות שאין אצלנו בעיה מיוחדת, פרט לעובדה שאני פוליציסטית והמחזורים שלי ממש לא סדירים (גם היום עדיין לא). חלקכן בטח יגידו שזה כנראה בגלל שאני עוד לא מוכנה לזה שוב נפשית, אבל לא זו הבעיה, כי אני מאוד מוכנה לעד תינוק, רק לא לזריקות, למעקבי הזקיקים, לאולטרסאונדים, לבדיקות הדם, ללקיחת כל הכיף והספונטניות מיחסי המין וכו' אבל כרגע נראה לי שאף פעם אני לא אהיה מוכנה לכל הנ"ל. אז רציתי לשמוע ממה שעברה את זה, איך עושים את כל זה שוב מהתחלה??

פינקי33

New member
אני חושבת שכדאי שתשאלי בפורום "הורים בטיפולים

כי שם יש אמהות שעוברות ממש עכשיו טיפולים...

בסיבוב השני זה הרבה יותר קל.

לי, בכל אופן, היה הרבה יותר קל כשהתהִיה הבסיסית אם אי פעם אהיה אמא - יצאה מהמשוואה. את כבר אמא, את יודעת שהסיכויים שלך להצליח לא רעים, את יודעת מה הדרך, וסביר להניח שהיא תהיה קצת יותר קצרה כי הן את והן הרופאים מכירים טוב יותר את הגוף שלך ויודעים מה עבד עלייך בפעם הקודמת. לחזור מטיפול לחיבוק של הילד שלך שונה לחלוטין מלחזור לבית ריק. ברוכה הבאה

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif

אני התחלתי בקיום יחסי מין מתוזמנים בלי רופאים. אבל לי היה המזל שיש לי מחזורים סדירים. אינני יודעת מה מצב הפוליציסטיות שלך, אבל בשלב ראשון הייתי הולכת בכ"ז אולי על דרכים "טבעיות" יותר כדי לנסות לשפר את המצב. הייתי בודקת אפשרויות של שינוי בהרגלי החיים (אם צריך אז לרזות/להעלות כמה ק"ג, להוסיף ספורט למשווא). שמעתי פעם גם טענה עיקשת שארוחת בקר מדי יום יכולה לשפר את המצב (וזה לא מפתיע אותי מאוד - מזון הוא מסנכרן של השעונים של הגוף, ייתכן שזה יעשה טוב לכל המאזן ההורמונלי שלך).אם ידועה לך בעיה של תנגודת לאינסולין שווה לבדוק השפעה של כדורי חילבה (חילבה ידועה כחומר שמשפר מאוד את מאזן הסוכר בגוף). אם את בענייני הטיפולים האלטרנטיוויים לנסות קצת לבדוק את התחום הזה (לי אישית זה לא מתאים). תתחילים על אש קטנה. התינוק שלך עדיין צעיר מאוד וגם אם נורא בא לכם, אם את עדיין לא בשלה "לעלות כיתה" שוב, אז תקציבי לעצמך בכ"ז זמן לנסות "בדרך הטבעית". אני מניחה שהתקופה הזאת תקל על המעבר לשלב היותר טיפולי קליני כי זה ירכך את המעבר הזה. אצלינו, למרות מה שכתבה סוכריה - הדרך בפעם השניה היתה הרבה יותר ארוכה ומורכבת טיפולית מאשר הפעם הראשונה. אולי זה החיסרון של "לא מוסברים" כמונו. עדיין, כמו שכתבה סוכריה - זה לגמרי אחרת לעבור את זה כשאת חוזרת לחיוך של הילד שלך. הייתי לכל אורך הדרך הרבה פחות לחוצה וסבלתי הרבה פחות ממשברים (היתה תקופה משברית שהיתה שילוב של עוד דברים). מבחינתי - העניין של זריקות, מעקבי זקיקים וכו' היה פשוט משהו טכני שצריך לעשות, כמו שצריך להעביר הילוך ברכב כדי שיסע מהר יותר. זה היה קצת קשה לוגיסטית בימי המעקב/הזרעה, אבל זהו. שיהיה בהצלחה
.

אפרסקה

New member
זה לא קל

גם נפשית, גם לוגיסטית (והלוגיסטיקה לפעמים מאוד מקשה) מניחה שצריך להגיע להשלמה שזה המצב ובלי זה לא יהיו ילדים ופשוט לזנק למים העמוקים. מבינה אותך מאוד, הבת שלי בת שלוש ועוד לא חזרנו לטיפולים, עד לפני כמה חודשים לא רצינו, אח"כ כשרצינו ניסינו בכ"ז ספונטני, עכשיו פנינו מועדות חזרה ובכ"ז עוד לא קבעתי תור לפרוטוקול כי אני עוד עובדת על מעבר המשוכה הזו (אבל כבר צעד אחד לפני...הגיע הזמן) מקווה שילך לך מהר ועם כמה שפחות שברוני נפש. כמו שאמרו לפני, התחושה מאוד שונה כשהשלילי מלווה בידיים מלאות ולא בבית ריק.

למעלה