איך עושים אינטרנט בדירה באיטליה?

איך עושים אינטרנט בדירה באיטליה?

שלום! אני סטודנטית וגרה בפירנצה, איטליה. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם אני גרה בדירה עם כמה סטודנטים שאין בה אינטרנט איך עושים אינטרנט בדירה? האם זה בעייתי? יקר? מסובך? אם מישהו מכיר חברות שעושות את זה? ומהי הפרוצדורה? והאם זה שווה את זה? תודה לילך

Woking

New member
תשמעי מיידלע

כבר הסברתי לך פעם אחת - אין צורך לכתוב את אותה ההודעה בשני הפורומים, כי רובנו קוראים בשניהם. הפעם אני אסתפק בלמחוק הודעה אחת. תודה.

Ricca

New member
אינטרנט

1. פונים לספק.. LIBERO, FASTWEB, ALICE 2. בעייתי מאיזה בחינה? 3. הכי יקר 52 לחודש הכי זול 25 4. מה זה מסובך? 5. ראי סעיף 1 6. מתקשרים, משלמים ואז באים לחבר אותך, תוך כמה ימים עד חודש 7. שווה למי? 8. בבקשה.

סליחה על הבורות אבל

האם זה מחייב קו טלפון בדירה? בעייתי מבחינה שאני יודעת שלא כל בעלי הבית מאשרים קו טלפון וגם אני יודעת שקו טלפון מחייב באיזושהי מידה לא? בנוסף...התשלום שאתה מדבר עליו הוא חד פעמי? חודשי?

Ricca

New member
תראי..

אני באופן אישי לא מסוגלת בלי אינטרנט.. ושבעה חודשים זה הרבה. מצד שני, האם זאת באמת הדירה שתשארי בה? בכל מקרה התשלום הוא תשלום חודשי לספק האינטרנט ולפעמים יש גם דמי התקנה, באופן טבעי זה מגיע עם קו טלפון, שאם אין אז מתקינים לך.. אני בחיים שלי לא שמעתי על בעל דירה שלא מסכים שיהיה קו טלפון בדירה, ואם זה המצב אצלך אז צאי מהדירה המחרידה הזאת, מה עוד הוא לא ירשה לך? לשים פוסטרים? בכל מקרה, לשאלות בנושא איטליה אני יכולה להמליץ לך על פורום in4it.co.il תמצאי שם המון מידע שימושי. בהצלחה.

תודה

תודה רבה על התשובות ד"א אפשר לעשות אינטרנט גם בלי טלפון? נגיד עם כבלים?

שין

New member
|נצל"ש| מישהו יודע במקרה

מה קורה במלונות ברומא? אני מגיע לסופ''ש לעבודה, שווה לגרור את הלפטופ או לחיות סופ''ש בלי? במילים אחרות האם המלונות נוהגים להתקין הוט ספוטס והאם הם גובים עלות יקרה לשימוש בחדרים או בלובי

Woking

New member
למה שלא תבדוק באתר של המלון?

מהנסיון שלי במילאנו אין בעיה של הוטספוטס, אבל זה עולה כסף.

אינטרנט לעבודה

תראה בפירנצה לפחות יש בכל חור אינטרנט פוינט, והמחירים ממש לא גבוהים. אני מניחה שזה גם ככה ברומא, ככה שגם אם במלון אין אינטרנט או יש והוא יקר תמיד אפשר ללכת לפוינטס שלא קשורים למלון אני מניחה שאתה חייב את המחשב שלך לעבודה אבל אם לא יש גם מחשבים באינטרנט פוינט הללו. בהצלחה, רומא מרתקת. לילך

למעלה