איך עושים אולי?

FreekStyler

New member
איך עושים אולי?

אתם יכולים לתת לי תמונות של השלבים של האולי? והסבר מפורט.. כי נמאס לי לעשות אותו דבר כל הזמן (הצלחתי ליסוע על הגלגלים הקידמיים בלבד לאיזה 7 שניות [חבר שלי ספר]) תודה מראש

FreekStyler

New member
האחרונה זה צאצאה של גורילה?

הבעיה שלי זה שאני לא מצליח שהזנב של הבורד יעלה באויר.. איך אני מקפיץ את הזנב שיהיה באויר?

DeadFish

New member
הגורילה שראיתי לפני כמה הודעות...

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחד.....

The_ScorpioN

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווו

FreekStyler שחכת לספר להם מי שלח לי את התמונה!!! יוו הוא כזה עושה לי באייסיקיו: קבל משהו שולח לי file ורשום "קבל את סבתא שלי" ווואויייייי איך נקרעתייייי אני כזה עושה לו וואי איזה סבתא רעמתית ישך אני חייב לפרסם את זה בפורום רק עכשיו שירדת עליי גיליתי לכולם שזה ממך לא רציתי פשוט להעליב או משהו מצטער....scorp

DeadFish

New member
יש כאן הסבר וסירטון

ההסבר: בעיקרון ה-OLLIE הוא טריק שבו אתה קופץ יחד עם הסקייט באוויר וחוזר לקרקע. ללמוד לעשות OLLIE יכול להיות מאוד קשה וזה לוקח המון אימונים , אתה יכול לראות את הטריק הזה נעשה מיליון פעם אבל אתה תצטרך בסופו של דבר להבין את זה לבד. דבר ראשון שאתה צריך לעשות זה למצוא רצפה חלקה כמו חנייה, גינה שקטה או מגרש כדורסל. תתחיל לנסוע כדי שתתרגל למהירות , בזמן שאתה נוסע תמקם את הרגל האחורית שלך על קצה הזנב (TAIL) של הסקייט , ושים את הרגל הקדמית באמצע הקרש . תכופף את הרגליים שלך וכאן זה מתחיל להסתבך: אתה צריך באותו זמן במדוייק לתת מכה (POP) בזנב (TAIL) , לקפוץ ולהחליק את הרגל הקדמית שלך עד לאף (NOSE) , זה יגרום לסקייטבורד להתאזן באוויר. בזמן שאתה באוויר תעביר את המשקל שלך קדימה כדי שלא תיפול. כאשר אתה נוחת תוודא שהרגליים שלך עדיין במצב של כיפוף כדי הנחיתה לא תהיה קשה. בזמן הקפיצה שמור על הכתפיים שלך בקו ישר , זה חשוב מאוד כדי לשמור על שיווי משקל.

למעלה