איך עוצרים אותו?

איך עוצרים אותו?

שלום, בני בן ה-12 כשהוא מרוטל הוא ילד בסדר יחסית אולם כשזה פג הוא נכנס להתקפות טירוף חסרות מעצורים ומטריף לנו ולעצמו את המוח. מישהו יודע איך אפשר להשתלט עליו? לחילופין, מישהו מעונין בו?

alongili

New member
תמיד תאהב אותו גם כשהוא לא הכי

נחמד, ובשביל להפסיק את התקפי "האחרי" אולי תשקלו לעבור לקונסרטה, כמובן בהתיעצות רפואית, ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!

הקונצרטה עוזרת 12 שעות

ועיקר הבעיות איתו זה לפני השינה, אם הוא יקח קונצרטה הוא גם יתקשה להרדם כידוע, ואז השמחה והששון יגדלו שבעתיים.

דליה.ד

New member
ריבאונד, מה עושים

ובכן...יש מה לעשות עם "התקפי הטירוף" לאחר הריטלון. בשפה מקצועית ופוליטקלי קורקט זה נקרא "ריבאונד" ויש דרכים למתן את הריבאונד באמצעות הוספת חצי מינון, אבל רק בתיאום עם הרופא ובהמלצתו. גם עיצוב הסביבה בדרך של הפחתת גירויים, שמירה על שיגרה קבועה ועיצוב התנהגות יתמכו בילד.

ילד היפר

לגברת שלום, לא הבנתי האם ההיפריות היא ללא ריטלין או כאפקט בומרנג. עם זה בומרנג יש מספר דרכים שאותם יש לעלות בהתייעצות רפואית. בכל מקרה האם ההתקפות גורמות נזק, או רק עושים רעש בבית ומשגעים אותך. כי אם זה השני (משגע אותך) כדאי לפנות לקבוצות תמיכה להורים או לסנדאות תמיכה להורים שבהם ניתן לחלוק מתח. ברוב המקרים מנסיון מחקרי ומשיחות עם הורים, הכעס הו בשל שחיקה, תיסכול וחוסר האונים בפני המצב. אז הדרך הטובה ביותר היא תפילת השלווה לקבל מה שאת לא יכולה לשנות, לשנות מה שאת כן ולהבחין בין השתיים. את המרץ העודף של הילד לנתב לאפיקים אחרים, להפחית טלויזיה ומחשב כי (לא מדעי אלא ממפגשים הם מבוגרים לקוי קשה והורים מצאתי שלצד אפשט ממתן של משחקי מחשב כמו fifa אבל לטלויזה כנראה יש אשפט הפוך גם בגלל גירוי גבוהה אבל פעילות נמוכה בכל מקרה אין שיטות פלא וכל ילד שונה, אבל מה שתנסי שזה לא ירגיז אותך, ביתר יותר קשה לשלוט יישר כוחך גיל מאור

טוב, אז ככה,

הוא לוקח ריטלין SR בבוקר, ואם מנסים להוסיף ריטלין רגיל אחרי הצהריים, אז כשזה מפסיק הוא מאבד את הצפון עוד יותר. הוא עובר בין האחים ואחיות, מפריע לישון, כשמנסים להרחיק אותו הוא מתחיל לשבור חפצים, או לשיר בצרחות שכל הבנין שומע, אין לנו טלויזיה או מחשב. בקיצור, מי שרוצה אותו שיפנה אלי במסרים.

alongili

New member
העיקר לא להתייאש, בקשר לקונסרטה

אם תתן לו בבוקר מוקדם, סביר שבסביבות השעה עשר ילך לישון, אני מקפידה שבתשע הוא מכבה טלויזיה ומחשב וקורא ספר, או מה שרוצה במיטה שלו, אין יותר לצאת מחדרו, בהתחלה התלונן אבל עם הזמן זה התמתן, ובסוף מרוב שעמום נרדם...אולי תנסה? מי יודע אולי גם אצלך יצליח....

05 מיכל

New member
ייעוץ להורים דחוף!

נשמע לי שנלכדתם במעגל הרסני של קושי אובייקטיבי משולב עם סערת רגשות כללית של כל המשפחה. אתם זקוקים לייעוץ מקצועי להורים, לא רק כדי לקבל כלים לטיפול במצב הקשה מאוד של הילד, אלא גם כדי להתמודד עם הרגשות הקשים שהמצב הזה יוצר אצלכם, ושללא ספק מסבכים את העניינים עוד יותר. בהצלחה!

אפלטונה

New member
אתה רציני?

אני ממליצה לך בחום לגשת לקבל עזרה וייעוץ - בכל עיר יש תחנה לבריאות הנפש והם נותנים טיפולים לילדים וייעוץ להורים בחינם. אם מוזמן לפנות אלי במסר ואני יעזור לך למצוא תחנה קרובה למקום מגורך.

למעלה